Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Portela, Lisboa, 1700-008 (Portugalska)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Lizbonskega letališča

Lizbonsko letališče je znano z drugim imenom kot letališča Portela lizbonske. Letališče (koda LIS) je glavna vstopna točka do Portugalske in je zelo pomemben v južni Evropi saj je med največje zmogljivosti v regiji. To se še vedno širi za izboljšanje storitev za potnike. Letališče v Lizboni je oddaljena 7 kilometrov na severu glavnega mesta. To vam pove, da lahko prideš do vašega hotela brez neprijetnosti prometnih zastojih ali dolgo voziti. Zato izberite vaš najetim avtomobilom in v nekaj minutah, vam bo sproščujoče v hotelski sobi.

Če niste zelo utrujeni, se lahko sprostite na letališču in uživajte ugriz ali pijačo v katerem koli ali restavracije in kavarne, kot ga dohiti svoje delo zaradi brezplačno brezžično internetno povezavo. Lahko tudi spremenite svoj denar v lokalni valuti na forex uradi ali narediti nekaj nakupovanje stvari, boste morda potrebovali za dan. Nakupovanje na letališču je super, ker boste uživali ugodne cene, ki niso obdavčeni.

Vrhunska dobrine in storitve na lizbonskega letališča so tam, da zagotovi, da boste uživali kratko bivanje na letališču, preden boste glavo v hotel. Baby ustanovah, levi odsek prtljage, sejne sobe so nekaj objektov, ki zagotavljajo varnost in udobje, medtem ko tukaj. Ljudje, ki so fizično izpodbija veljajo z zelo cenjeni, in tako objektov, ki služijo njihovih potreb so nameščeni vsem lizbonskega letališča.

Gibljejo od letališča v mesto

Z avtobusom ali s taksijem je udoben način priti do centra mesta in taksi, lahko pridete do vašega hotela na dodatnih stroškov. Bližina lizbonskega letališča v mesto daje prednost nad drugo letališče na Portugalskem in v Evropi nasploh. Ko zemljišča, le proces, ki skrbi, da ste ločeni od hotel posteljo je postopek carinjenja in po tem, vam bo sproščujoče v nekaj minutah v hotelski sobi.

Najem avtomobila

Dokler boste razumeli cesti omrežja sem to mesto, si lahko izposodite avtomobil, ki ga boste uporabljali za obisk različnih znamenitosti v Lizboni. Podjetij za izposojo avtomobilov so strateško nahaja v prihodi, kjer lahko proces rezervacije in po rent - a - car boste na poti v mesto.

Ogled

Poleg kolonialno zgodovino, da Lizbonska je znan za, boste uživali svoj čas na waterfronts, hribu obzorja, nacionalni ploščice muzej, samostan St. Jerome, Ladra da Feiri in Cascais.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
Lisboa, 1800 255
» Mestu Odivelas (4,4 km)
Avenida Das Acácias, 4 a Colinas Do Cruzeiro, Odivelas, 2675 221
Rua Castilho, 72, Lisbon, 1250
» Lizbonske (6,3 km)
Lisboa, 1050 016
» Carnaxide (10,5 km)
Edifício Azevedos, Estrada Do Zambujal, Alfragide, Amadora, 2614 000
» Miraflores (10,6 km)
Ed.amadeu Sousa Cardoso, Miraflores, 1495 131
» Mestu Montijo (15,0 km)
Estrada Nacional 5, Zona Industrial Pau Queimado, Afonsoeiro, Montijo, 2870 832
» Oeiras (16,3 km)
Oeiras Tagus Park, Núcleo Central Loja Nº 138, Oeiras, 2740 122
» Mestu Rio de Mouro (17,3 km)
» Mem Martins (19,5 km)
Mem Martins, 2725 410
Sitemap