Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila

Iščete za najem avtomobila za vaš naslednji dopust ali poslovno potovanje? CarRentalBargains.com je na pravem mestu, saj nudimo najcenejši najem avtomobila v nad 30.000 lokacijah po vsem svetu. Pokrivamo vse večjih mednarodnih letališčih, postaje vlakov, pomorskih pristanišč in centru mesta v centrih mest in vasi.

Iskanje in primerjanje cen med več kot 1.200 vodilnih dobaviteljev po vsem svetu, smo lahko dobavi z najbolj konkurenčno, vseobsegajoče stopnje, ki nima skritih stroškov. Cena vidiš je cena, boste plačali. Če boste našli nekje cenejši nato preverite svoje pogoje in obveznega zavarovanja mogoče izključiti iz svoje ponudbe.

Naše cene so poceni, saj združujemo kupne moči več kot 1.000.000 strank zadobiti količinske popuste pri naših dobaviteljih, in smo šli na te popuste neposredno na vas. Vi še vedno zaslužiti isto vozilo kakovosti in enako raven storitve za stranke, le cenejši tečaj zaradi naše količinske popuste.

Avtomobile lahko ponudimo obseg iz prestiža izposoja proračuna najem avtomobila sploh naše destinacije, tako da imate veliko izbiro, kamorkoli greste. Nudimo tudi 6,8 in 10 sedeži vozil na večjih lokacijah in Ferrari in Bentley na izbrane destinacije, tako dobil ponudbo od nas in bo vaš ne bo razočaran!

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Sitemap