Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Portela, Lisboa, 1700-008 (Portugal)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring
Populære Destinasjoner

Leiebil Lisboa Lufthavn

Lisboas flyplass er kjent under et annet navn som Lisboa Portela lufthavn. Flyplassen (koden LIS) er det viktigste inngangspunktet til Portugal og er svært viktig i Sør - Europa fordi er blant de største fasilitetene i regionen. Det er fortsatt blir utvidet til å gi bedre tjenesteleveranser til reisende. Lisboas flyplass er ligger 7 kilometer nord for hovedstaden. Dette forteller deg at du kan få til hotellet uten ordensforstyrrelser av trafikkork eller lange stasjoner. Du kan derfor velge ansatt bilen og innen minutter, du vil være avslappende på hotellrommet.

Hvis du ikke er veldig sliten, kan du slappe av på flyplassen og nyte en matbit eller en drink i noen eller restauranter og kafeer, som du fange opp med arbeidet ditt takket være gratis trådløst internettilgang. Du kan også endre penger til lokal valuta på forex byråer eller handle av det du trenger for dagen. Shopping på flyplassen er stor fordi du nyte gode priser som ikke beskattes.

Førsteklasses fasiliteter og tjenester på flyplassen Lisboa er der for å sikre at du nyte oppholdet ditt kort på flyplassen før du hodet til hotellet. Baby omsorg fasiliteter, venstre bagasjen, møterom er noen av fasilitetene som sikre din sikkerhet og komfort mens her. Folk som er bevegelseshemmede anses med høyt og så fasiliteter som tjener deres behov installeres over Lisboas flyplass.

Flytte fra flyplassen til byen

En buss eller en drosjetur er en behagelig måte å komme til sentrum, og taxi tar deg rett til hotellet mot en ekstra kostnad. Nærhet til Lisboas flyplass til byen gir det en kant over andre flyplass i Portugal og Europa for øvrig. Når du lander, bare prosessen som atskilt fra hotellseng er klaring prosessen og etter det, du vil være avslappende noen minutter på hotellrommet.

Leie en bil

Så lenge du forstår veien nettverket I denne byen, kan du leie en bil som du bruker til å besøke forskjellige attraksjoner i Lisboa. Bilutleiefirmaer er strategisk plassert på ankomster der du kan behandle reservasjonen, og etter du rent - a - car du vil være på vei til byen.

Sightseeing

Bortsett fra den koloniale historien Lisboa er kjent for, kan du nyte din tid på waterfronts, bakketopp vistas, nasjonale flis museet, klosteret St. Jerome, Feira da Ladra og Cascais.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,7 av 5)
Nærliggende steder
» Prior Velho (1,6 km)
Av. Severiano Falcao, No 3, Prior Velho, Lisbon, 2685 379, 2685 379
» Prior Velho (1,9 km)
1800 255
» Odivelas (4,4 km)
Avenida Das Acácias, 4 a Colinas Do Cruzeiro, Odivelas, 2675 221
» Rua Castilho (5,3 km)
Rua Castilho, 72, Lisbon, 1250
» Sentrum (6,3 km)
1050 016
» Carnaxide (10,5 km)
Edifício Azevedos, Estrada Do Zambujal, Alfragide, Amadora, 2614 000
» Miraflores (10,6 km)
Ed.amadeu Sousa Cardoso, Miraflores, 1495 131
» Montijo (15,0 km)
Estrada Nacional 5, Zona Industrial Pau Queimado, Afonsoeiro, Montijo, 2870 832
» Oeiras (16,3 km)
Oeiras Tagus Park, Núcleo Central Loja Nº 138, Oeiras, 2740 122
» Mem Martins (19,5 km)
Mem Martins, 2725 410
Sitemap