O Nas

CarRentalBargains.com je bil ustanovljen že leta 2002 in je del omrežja za najem velik avto, ki upravlja več kot 300 spletnih strani v 30 jezikov. Kot celote, smo pomagali milijone strank, njihove zahteve za najem avtomobila v zadnjih 16 letih.

V letu 2009 smo skupaj z ETrawler Ltd razširili naš pokritost. To nam omogoča dobavo vozil nad 30.000 destinacij po vsem svetu, največji pokritost online ponudnika. Te destinacije segajo od majhnih vasi v velikih mestih, bližnjih letališč do mednarodnih letališč ter postaje vlakov in trajektnega pristanišča.

Mi našega partnerstva smo sposobni primerjajo cene iz več kot 1.200 dobaviteljev najem avtomobilov, tako da bomo lahko našli naše stranke najboljšo ceno na trgu. Teh dobaviteljev so vse na večjih mednarodnih blagovnih znamk kot so Hertz, Avis, Europcar, Sixt, proračun, Triffty, dolar in podjetja, kot tudi zelo ugleden lokalne znamke, kot so Centauro, Citer, vlasta & tajski najem avtomobila.

Ko primerjamo cene štejemo vsa obvezna zavarovanja v ceno bomo citiram vas, tako da boste našli nobenih skritih dodatkov. To je omogočilo, da dobite končno ceno od vseh različnih dobavitelj istočasno neprisiljen preiskava. Obstajajo tudi pristojbine kreditne kartice, da bi rezervacijo.

Če rezervirate z nami, še vedno imate poln dostop službo od najema družba izberete, in vi še vedno zaslužiti isto vozilo kakovosti. Poleg tega, boste tudi dobili dostop do center za pomoč uporabnikom 24/7, ki jih ETrawler ltd. Boste prejeli vse ustrezne kontaktne podatke kot bon rezervacije takoj, ko ste naredili rezervacijo.

Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena
Sitemap