Etsi, vertaa ja varaa autosi
Nouto
Portela, Lisboa, 1700-008 (Portugali)
Palautus
Mistä olet kotoisin?
Ikä
Miksi carrentalbargains.com?
Rajoittamaton mittarilukema
Sisältää kaikki standardin vakuutukset
Vertaa auton vuokrauksen
Ei luottokortti maksuja
Maksuton peruutus 48 tuntiin
Tiepalvelu
Maksuton muutosoikeus
Suosituin auton vuokraus kohteet

Autonvuokraus Lissabonin Lentokenttä

Lissabonin Portelan lentokenttä tunnetaan Lissabonin lentokentältä: n toisella nimellä. Lentokenttä (LIS - koodi) on tärkein asiointipiste Portugaliin ja on erittäin merkittävä Etelä - Euroopassa koska on suurin alueen mm. Se on edelleen laajentunut parantaa toimitus matkailijoille. Lissabonin lentokenttä on vain 7 km pohjoiseen pääkaupunki. Tämä kertoo, että saat hotelli ilman ruuhkia tai pitkään ajaa harmia. Voit siis valita vuokrata auton ja muutamassa minuutissa, voit rentoutua hotellihuoneessa.

Jos et ole hyvin väsynyt, voit rentoutua lentokentällä ja nauttia purtavaa tai drinkin tahansa tai ravintoloita ja kahviloita, kun luet työtäsi ansiosta langatonta internetyhteyttä. Voit myös vaihtaa rahaa forex toimistosihteeri paikallisessa valuutassa tai tehdä mitä tarvitset päivän ostoksia. Ostokset lentokentällä on suuri, koska voit nauttia edulliseen hintaan, joka ei veroteta.

Huippuluokan mukavuudet ja Lissabonin lentokentällä on varmistaa, että viihdyt lyhyt ennen kuin pää lentokentällä hotelliin. Vauva hoitopalvelut, vasen lohko Kemiallinen Kokoustilat ovat joitakin palveluja, jotka takaavat turvallisuutesi ja mukavuutesi vaikka täällä. Ihmiset, jotka ovat fyysisesti pidetään suuressa arvossa, ja tilat, jotka palvelevat heidän tarpeensa alkuperäisvarusteena koko Lissabonin lentokentältä.

Siirtyminen lentokentältä

Bussi - tai taksimatkan on mukava tapa päästä keskustaan ja taksilla pääset aivan hotellin lisäkustannuksia. Lissabonin lentokentän lähellä kaupungin antaa sille etulyöntiaseman muiden lentoasemain Portugalissa ja Eurooppaa. Kun tulet, ainoa prosessi, joka pitää sinut erillään hotelli bed on puhdistusprosessissa ja sen jälkeen pääsee rentouttavan hetken hotellihuoneessa.

Auton vuokraaminen

Kun ymmärrät tien verkko I tässä kaupungissa, voit vuokrata auton, joka käytät eri nähtävyyksiin Lissabonissa. Autonvuokraus yritykset sijaitsevat strategisesti tulohallissa, jossa voit käsitellä varauksen ja jälkeen rent - a - car voit olla matkalla kaupunkiin.

Nähtävyydet

Sen lisäksi, että Lissabonin tunnetaan siirtomaahistorian voit nauttia aikaa rantaviivan, hilltop vistas, kansallisten kaakelimuseota, luostari St. Jerome, Feira da Ladra ja Cascais.

Kokoelman kohde

Kartta:

Asiakkaiden Arviot
Luokitus: (4,7 ulos 5)
Määräpaikkojen
» Prior Velho (1,6 km)
Av. Severiano Falcao, No 3, Prior Velho, Lisbon, 2685 379, 2685 379
» Prior Velho (1,9 km)
Lisboa, 1800 255
» Odivelas (4,4 km)
Avenida Das Acácias, 4 a Colinas Do Cruzeiro, Odivelas, 2675 221
» Rua Castilho (5,3 km)
Rua Castilho, 72, Lisbon, 1250
» Lissabonin (6,3 km)
Lisboa, 1050 016
» Carnaxide (10,5 km)
Edifício Azevedos, Estrada Do Zambujal, Alfragide, Amadora, 2614 000
» Miraflores (10,6 km)
Ed.amadeu Sousa Cardoso, Miraflores, 1495 131
» Montijo (15,0 km)
Estrada Nacional 5, Zona Industrial Pau Queimado, Afonsoeiro, Montijo, 2870 832
» Oeiras (16,3 km)
Oeiras Tagus Park, Núcleo Central Loja Nº 138, Oeiras, 2740 122
» Mem Martins (19,5 km)
Mem Martins, 2725 410
Sitemap