Keresse, hasonlítsa, bérelje autóját
Átvétel Helye
Portela, Lisboa, 1700-008 (Portugália)
Leadás Helye
Honnan származik?
Illesztőprogramok Kor
Miért carrentalbargains.com?
Korlátlan kilométer használat
Tartalmazza az összes szokásos biztosítást
Az összes autókölcsönző szolgáltató összehasonlítása
Díjmentes hitelkártya használat
Ingyenes lemondási lehetőség az utolsó 48 óráig
Műszaki segítség
Garantált legjobb áron

Autóbérlés Lisszabon Repülőtér

Liszabon Repülőtér Lisszabon Portela repülőtér néven egy másik nevet. A repülőtér (LIS kód) a fő belépési pont Portugália és Dél - Európában jelentős mert között a legnagyobb lehetőségek a régióban. Van még bővül a szolgáltatásminőséget az utazók. Lisszabon repülőtere mindössze 7 km - északon a főváros. Ez megmutatja, hogy lehet kapni a szállodába, anélkül a kellemetlen forgalmi dugók, vagy hosszú vezet. Ezért is választhatunk a bérelt autót és percen belül, akkor lesz pihentető egy szállodai szobában.

Ha nem nagyon fáradt, pihenjen a repülőtéren, és élvezze egy falatot vagy egy itallal bármelyik vagy kávézók és éttermek, akkor fog megjelöl - val a mű annak köszönhetően, hogy az ingyenes vezeték nélküli internet - kapcsolat. Is a pénzt váltani a helyi fizetőeszköz a forex irodái, vagy vásárolni a dolgokat, szükség lehet a nap. Vásárlás a repülőtéren nagy, mert élvezni fogja, nagyszerű árak, amelyek nem adóztatják meg.

A csúcsminőségű kényelmi és szolgáltatások a lisszaboni repülőtér, annak biztosítása érdekében, hogy élvezze a reptéren, mielőtt a fejét a rövid távú tartózkodásra a Hotel. Baba gondozási létesítmények, balra csomagmegőrző szakasz, tárgyalók a létesítmények, amelyek biztosítják a biztonságot és a kényelmet, míg itt. Fizikailag megtámadta, akik tartják a nagy figyelemmel és kiszolgálni igényeiket létesítmények egész Liszabon Repülőtér beszerelni.

Haladva a repülőtér a város

A busz - vagy taxi ride egy kényelmes módja, hogy a város központjában, és a taxi eljuthat közvetlenül a hotel többletköltség. Liszabon Repülőtér közelsége, a város ad ez egy él más repülőtér, Portugália és nagy - Európában. Miután földet, az egyetlen folyamat, hogy megtartja, elkülönítve a hotel szoba a számlaelszámolási eljárásban és után, hogy lesz néhány perc alatt kellemes, a szállodai szobában.

Bérlése egy autó

Mindaddig, amíg Ön tudomásul veszi, hogy a közúti hálózat, én ebben a városban, bérelhet egy autót, hogy Ön fogja használni, hogy látogassa meg a különböző látnivalók a lisszaboni. Autókölcsönző cég stratégiai találhatók, ahol képes feldolgozni a foglalás érkezési és autóbérlés lesz a módja annak, hogy a város után.

Városnézés

Eltekintve a gyarmati történetében, hogy Lisszabon ismert élvezni fogja az időt a vízpartok, dombtetőn távlatok, nemzeti tile museum, kolostor, Szent Jeromos, Feirában da Ladra és Cascais.

Átvétel Helye

Megjelenítése:

Értékelés
Értékelés: (4,7 az 5)
Közeli Helyek
» Prior Velho (1,6 km)
Av. Severiano Falcao, No 3, Prior Velho, Lisbon, 2685 379, 2685 379
Lisboa, 1800 255
» Odivelas (4,4 km)
Avenida Das Acácias, 4 a Colinas Do Cruzeiro, Odivelas, 2675 221
Rua Castilho, 72, Lisbon, 1250
Lisboa, 1050 016
» Carnaxide (10,5 km)
Edifício Azevedos, Estrada Do Zambujal, Alfragide, Amadora, 2614 000
» Miraflores (10,6 km)
Ed.amadeu Sousa Cardoso, Miraflores, 1495 131
» Montijo (15,0 km)
Estrada Nacional 5, Zona Industrial Pau Queimado, Afonsoeiro, Montijo, 2870 832
» Oeiras (16,3 km)
Oeiras Tagus Park, Núcleo Central Loja Nº 138, Oeiras, 2740 122
» Mem Martins (19,5 km)
Mem Martins, 2725 410
Sitemap