Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Terminal De Llegadas, Alicante, 03071 (Španija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Letališča Alicante

Alicante, Španija preko letališča Alicante je pristaniško mesto na vzhodnem španski obali, ki je znana po svojih neverjetno plaž. To mesto je priljubljena destinacija za evropske državljane, ki želijo pobegniti za počitnice v zimski sezoni. Turisti mi je, ker je sončno mesto z a prijeten mediteranske klime idealna za zunanji zabavo s tem povezane dejavnosti. Da v celoti uživajo čar Alicante in drugih španskih mestih rezervirate izposojo avtomobilov.

  • Opredelitev najemnine- izposoja storitve Alicante, tudi iz Rent - a - car so podjetja, ki je določen v najem avtomobilov. Veliko turistov, ki prihajajo v Španiji našli, da cenijo udobje ob osebnih prevoznih sredstev. Najem avtomobilov storitev omogoči turistov raziskati turističnih znamenitosti v svoj tempo in časovnim razporedom; To je kakšen praznik je vse okoli. Ko greste na dopust, nič je tako stresno, kot živi svoje življenje odvisno od urnikov drugih ljudi in sredstev. Kdaj ste najem vozil na letališču Alicante, vam ni treba zanašati na druge za prevoz; lahko vozite od kraja do kraja v vaš korak.
  • Obisk plaže v Javea- Alicante je idealen kraj za ljubitelje morja na obisk. Obstajajo številne plaže za turiste, da uživajo zato ni nobene potrebe, da zatakne na eno plažo za čas trajanja svojega bivanja v to špansko mesto. Turistov, ki obiščejo Španija preko letališča Alicante lahko začnete svoje plaže počitnice na plaži LaGrandella v Javea. Ta plaža je dobil priznanja za to, da najboljše plaže v Španiji. Ta plaža na Javea je v zaliv s nazobčane pečine v obliki podkve in jasno turkizno morje. Je idealen za potapljanje in snorkeling.
  • Obiščite naselja v Španiji- ko uživate plaže LaGrandella hop v najem avtomobila letališča Alicante in obiščite Benidorm resort. Tukaj boste našli ne enega, ampak dva lepih plaž za raziskovanje, ki so plaže North West in plaža Levante. Teh dveh plažah, označena z gorami, ki vodijo stran hladno vetrovi in izpolnite pla e s toplo vetrovi. Če vam je všeč plava zgodaj zjutraj, lahko to storite v Levante beach v vaš prosti čas. Drugih dejavnosti, boste lahko uživali, jet smučanje, jadranje in padalstvo. Boste našli veliko barov in restavracij, podloga sprehajališča vzdolž plaže Levante in North West za zabavo, hrano in druženje.
  • Obisk naravnih bazenih za potapljanje- Ko ste skozi s plaže Levante in North West, voziti avto najem vozila letališča Alicante plaže San Juan de Alicante. San Juan plaža je dolga 2900 m, in je tudi samo 25 kilometrov od letališča zato je lepo plaža na kraju samem v namen jih Spanish plaža počitnice. San Juan je naravnih bazenih lahko namakate v med skale, in si lahko privošči kajakaštvo, potapljanje in deskanje na tej plaži. To so le nekaj plaž, obiščete lahko naslednjič, ko boste dopust v Alicante Španija.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
Avda. De Salamanca 1, Avenida De Salamanca 1, Alicante, 03005
Plaza De La Puerta Del Mar, 3, Alicante, 03002
» Elche (12,4 km)
Hospitalet De Llobregat 8, Elche, 03203, Alicante
» Torrevieja (35,8 km)
Avda. De Las Cortes Valencianas, 6, Torrevieja, 03180, Alicante
» Benidorm La Cala (43,8 km)
Calle Luis Prendes, 4, Benidorm, 03502
» Villena (46,2 km)
Avd. De Alicante, 73, Villena, 03400
» Benidorm (47,9 km)
Avda. Comunidad Valenciana No. 8 Local 16, Edificio Coblanca 15, Benidorm, 03503
Av Ametlla Mar, Edf. Coblanca 8, Rincon De Loix, Benidorm, 03500, Alicante
16 Calle Azarbe Del Papel, Murcia, 30007, Mu
Sitemap