Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Portela, Lisboa, 1700-008 (Portugalia)
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto Lisabona Aeroport

Lisabona Aeroportul este cunoscut un alt nume ca Aeroportul Lisbon Portela. Aeroport (cod LIS) este punctul principal în Portugalia şi este foarte semnificativ în Europa de Sud deoarece este printre cele mai mari facilităţi în regiune. Acesta este extins încă pentru a îmbunătăţi furnizarea de servicii pentru călătorii. Aeroportul din Lisabona este situat la 7 km la nord de capitala. Acest lucru vă spune că puteţi obţine la hotel fără bătaie de cap de blocaje de trafic sau lungi. Prin urmare, puteţi alege masina ta angajat şi în câteva minute, va fi relaxant în camera ta de hotel.

Dacă nu sunt foarte obosit, vă puteţi relaxa în aeroport şi bucuraţi - vă o gustare sau o băutură în oricare sau restaurante şi cafenele, ca te prinde cu munca datorită conexiunea gratuită la internet wireless. De asemenea, puteţi schimba banii la moneda locală la birourile de forex sau face cumpărături de lucrurile pe care aţi putea avea nevoie pentru a doua zi. Cumpărături la aeroport este mare, pentru că vă veţi bucura de preţuri mari care nu sunt impozitate.

Calitate de top facilităţile şi serviciile la Aeroportul din Lisabona sunt acolo pentru a se asigura că vă bucuraţi - vă şederea scurtă la aeroport înainte de a vă capul la hotel. Facilităţi de îngrijire a copilului, lasat bagajele secţiune, săli de întâlnire sunt câteva dintre facilităţile care asigura siguranta şi confort în timp ce aici. Oameni care sunt fizic contestate sunt considerate cu mare respect şi facilităţi care servesc nevoile lor sunt instalate astfel peste tot Aeroportul Lisabona.

Mutarea de la aeroport la oraş

Un autobuz sau o plimbare de taxi este un mod confortabil pentru a ajunge la centrul oraşului, şi taxi poate duce chiar la un hotel la un cost suplimentar. Apropierea de aeroport la Lisabona în oraş se oferă un avantaj peste alte aeroport din Europa la mare şi Portugalia. După ce terenul, singurul proces care te ţine separat de pat hotel este procesul de lichidare şi după aceea, va fi relaxant în câteva minute la camera ta de hotel.

Inchirierea unei masini

Atâta timp cât aţi înţeles drumul am reţea acest oraş, puteţi închiria o maşină care le va folosi pentru a vizita atracţii din Lisabona. Companii de inchiriere auto sunt situat strategic la sosirile în cazul în care vă poate procesul de rezervare, şi după ce vă rent - a - car va fi pe cale de a oraşului.

Vizitare a obiectivelor turistice

În afară de istoria coloniale care Lisabona este cunoscut pentru, vă veţi bucura de timpul tau la waterfronts, deal perspective, Muzeul Naţional ţiglă, Mănăstirea Sf. Ieronim, Feira da Ladra şi Cascais.

Destinație de Colectare

Hartă:

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,7 din 5)
Destinaţii din apropiere
» Prior Velho (1,6 km)
Av. Severiano Falcao, No 3, Prior Velho, Lisbon, 2685 379, 2685 379
Lisboa, 1800 255
» Odivelas (4,4 km)
Avenida Das Acácias, 4 a Colinas Do Cruzeiro, Odivelas, 2675 221
Rua Castilho, 72, Lisbon, 1250
» Lisabona Centru (6,3 km)
Lisboa, 1050 016
» Carnaxide (10,5 km)
Edifício Azevedos, Estrada Do Zambujal, Alfragide, Amadora, 2614 000
» Miraflores (10,6 km)
Ed.amadeu Sousa Cardoso, Miraflores, 1495 131
» Montijo (15,0 km)
Estrada Nacional 5, Zona Industrial Pau Queimado, Afonsoeiro, Montijo, 2870 832
» Oeiras (16,3 km)
Oeiras Tagus Park, Núcleo Central Loja Nº 138, Oeiras, 2740 122
» Mem Martins (19,5 km)
Mem Martins, 2725 410
Sitemap