Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Španija

Ali potujete v Madrid, Barcelona, Santander ali kateri koli od top španskih mestih, je neizogibna gredo za izposojo avtomobilov. Oni so top skrivnost za tla gibanja, v primerjavi z drugimi možnostmi, ki so na voljo kot javni avtobusi in vlaki. Boste našli v hudi stiski izposoja ko so pristali v Španiji, vendar morate, da ne bi planila izbirah pustil Razočarane.

Izberite pravi avto

Morate vzeti čas in izberite avto, ki ustreza potrebam zadovoljstvo na najboljši način. Glede na lokacijo, ki vas vodi k, bo imel vpliva na tip avtomobila, da se odločite za najem. Če je v urbanih mestih, lahko izberete lahkih avtomobilov, ker teren je lep in ceste so dobro vzdrževana.

Ko boš oddaljene dele Španije, boste potrebovali najem težkim avto, to moči upreti se srež teren, ki vključuje slabe ceste. Zagotoviti ste izbrali pravo avto za na pravi teren. Število ljudi, za prevoz z avtomobilom bo tudi zadevo v izbira. Če ste sami, majhen avto dobro, ampak za več ljudi, gre za veliko večji in prostoren avto.

Dobra stvar je, da ponujajo podjetij za izposojo avtomobilov v Španiji vse tipe avtomobilov, tako ne boste imeli nobenih težav, zaradi česar je izbira. To je enako pomembno, da veš kako rabiti najetim avtomobilom na španskih cestah, saj so zelo ostre kršitelje prometnih policistov. Vi ne bi smele šteti med pravili storilce prometnih prekrškov. Vožnja je strogo na desni strani ceste, oviranje je prepovedana na hitro steze, uporaba varnostnih pasov obvezna in omejitev hitrosti je na 120 km/h.

Upoštevati omejitev hitrosti

Morate biti zelo previdni na hitrost ker prevelike hitrosti je zelo nevarno in privablja zajetne globe. Druga stvar, da vem, to vozi ko je pod vplivom alkohola ni dovoljeno v Španiji. V vsakem primeru, ni car najem podjetja zaupala svoj avtomobil z pijanec. 0,25 miligramov na vsak liter krvi je dovoljeno količino alkohola za voznike pa je dobro če si vzdržijo pitja popolnoma.

V primeru nesreče, morate imeti dva trikotnika Opozorilo za opozarjanje drugih voznikov incidenta. Ne jemljite najetim avtomobilom ne potrjuje njihovo razpoložljivost.

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Sitemap