Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Apt.2024, Faro, 8005-999 (Portugalska)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Letališča Faro

Številni obiskovalci pridejo na Portugalskem, prek Faro letališče vsako leto. Portugalska je znan po svojih neverjetno obal, in je idealen kraj za obisk za Velika plaža počitnice. Tukaj, lahko soteske na fantastično morskih sadežev, sveže, od ulov dneva. Lahko tudi uživajte languorous dni na plaži, ulov tan ali uživate v nekaterih vodnih športih. Obstaja veliko na Portugalskem za vsakogar, za zabavno časa proč od doma.

Zanimivih krajev za obisk s avto najem storitev med počitnicami na Portugalskem

  • Algarve- Algarvi je obali proti jugu Portugalske upravno središče Portugalske, znan kot Faro, kjer se nahaja. Ta regija na Portugalskem je znan po svojih krajev, igrišč za golf in plaže. Veliko turistov jate na Algarve prek Faro letališče vsako leto kot je dobro znano kot nalašč Bjekstvo na Portugalskem. Veliko ljudi raje uporabljati storitve, najem avtomobila priti okoli in obisk krajev kot so Marinha Beach, Zoomarine Algarve, Villa Real de Santo António in starega mestnega jedra med druge zanimivosti.
  • Alentejo- Ta regija zajema skoraj tretjina Portugalska in ponuja turistom popolnoma drugačen prizor iz katere so izkušnje v Algarve. Turisti, ki pridejo na Portugalskem, prek Faro letališče uporabite storitve, najem avtomobila na obisk Alentejo in uživajte kmetijske krajine v regiji. Našli boste tudi vinogradov, iz katerih so narejeni velikih vin pšenična polja in nasadi plute. Uporaba rent a car storitve od letališča Faro, obiskovalci Alentejo bo tudi koristili utrjenih mest Évori in mestu Elvas. Teh mest ponujajo turistov pogled prekrasno arhitekturo kot je katedrala, nekaj srednjeveškega obzidja, kot tudi rimskega templja.
  • Lizboni- veliko turistov, ki letijo na Portugalskem, prek Faro letališče pridejo na obisk Lizbone. Lizbonska je mesto Vasco da Gama počivališče. Ljubitelji zgodovine uporabite storitve, najem avtomobila obiskati samostan Jerónimos, kjer boste našli cerkev, kjer so pokopani veliki raziskovalec ostaja. Druge znamenitosti v Lizboni so St George's Castle, stolp Belem in Madre De Deus samostan. Ljubitelji umetnosti bodo uživali Berardo muzeja in muzeja Calouste Gulbenkian kjer obstajajo številne lepe umetnine.
  • Porto- ob prihodu na letališču Faro, se prepričajte, najem avtomobila in obiščite Porto. Porto je doma znana vina Port, in obstaja veliko neverjetno arhitekturne znamenitosti na obisk tukaj. Nekaj dobrih primerov so cerkev São Francisco, Dom Luis most, Serralves muzej, Casa da Musica in Queijo grad.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
» Faro Črna gora (1,5 km)
Estrada Do Aeroporto, Faro, 8000 124
» Faro (3,1 km)
Av.da Republica,2, Faro, 8000 079
» Almancil (6,4 km)
» Quarteira (12,9 km)
Av. Infante Sagres 171, Cv Esq., 8125 157, Quarteira, 8125 157
» Vilamoura (16,9 km)
Delta Marina,lj.1, Vilamoura, 8125 448
» Albufeira (23,9 km)
Marina De Albufeira, Albufeira, 8200 394
» Albufeira West (29,9 km)
Rua Do Castelo, Torre Velha, Albufeira, 8200 385
Aldeamento Pedras D'el Rei, St Luzia, Tavira, 8800
» Armacao De Pera (38,0 km)
Alporchinhos, Armacao De Pera, 8400 450
» Carvoeiro (45,4 km)
Edificio Leme 40, Praia Do Carvoeiro, 8400 508
Sitemap