Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Združene države Amerike

Obstajajo očitne stvari o najem avtomobila v ZDA, da vsakdo ve o tem. Morda veste, da je najem avtomobila so zanesljiv, udoben in prilagodljiv. Tudi, ste vedeli, da obstaja veliko podjetij v Ameriki, ki jih opravljajo kot tudi enostavnost pogajanja za nizke cene. Tiste so delčki informacij, da ne pričakujete, vsaka oseba, da vam povem o najemu avtomobila v ZDA.

Zdaj, obstaja nekaj dejstev, ki vam nihče ne bo povedal o ali poznate vendar prevzeti. So zelo kritični več tako ko se veselimo najem avtomobila v ZDA. Nekateri od njih so:

  • Najem na letališčih predrago- car najem podjetja v Ameriki bo Hotel, da najem vozil na letališču tako, da boste plačali več v primerjavi z online rezervacije. Glede na to, da so v poslu in želijo, da bi več denarja, car najem podjetja bodo neradi vas obvestim o ki. Rezervacija vnaprej je najboljši način za varčevanje stroškov.
  • Vračajo zgodnje stane več- vam lahko bili vajeni zaračunali za vračanje najetim avtomobilom pozno v drugih državah. Za Združene države, bo dražje če boste vrnili avto prej kot je bilo načrtovano. To se zgodi predvsem, ko uživate popuste za vaš najem avtomobila saj podjetja ki bo preklicati, ko se vrnete avto zgodaj.
  • Mala podjetja, večje koristi- to morda zveni kot nekaj iz blues, ampak to je res. V Združenih državah Amerike, mala podjetja so nekatere izmed najboljših ponuditi avto najem storitev. To je zato, ker veliko ljudi hiti za veliko tistih, ki zapustijo malih podjetij z omejeno povpraševanje. Lahko izkoristite svoje obupa zagotoviti najboljšo ponudbo v Ameriki. Ste prepričani, pridobivanje nizke stopnje mala podjetja.
  • Dodatne gonilnike zaračuna več- tako dolgo, kot ste dve odrasli osebi, ki išče avto najem storitev, podjetja, ki opravljajo zaračuna kot vozniki. Se bo prevzela, da boste vsi voziti avto in prisili, da dodatno plačati za dodatne voznika. Bodite previdni, ko vabi ljudi, da najeti avto, saj odrasli bo račun za dodatnih stroškov, tudi če se ne vozijo.

Realnost je, da jih ne bi smela predpostavke ničesar ali manjši ali večji v najem avtomobilov v ZDA. Karkoli si domnevati, lahko da ki pomotni vaše izkušnje.

Ocena izdelka
Ocena: (4,6 od 5)
Sitemap