Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil
Afhentning
Portela, Lisboa, 1700-008 (Portugal)
Returnering
Hvor er du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrænset kilometertal
Inkluderer alle standardforsikringer
Sammenlign 1.200 biludlejningsselskaber
Ingen kreditkortgebyrer
Gratis aflysning op til 48 timer
Vejhjælp
Gratis ændring
Populære destinationer

Biludlejning Lissabon Lufthavn

Lissabon Lufthavn er kendt af et andet navn som Lissabon Portela lufthavn. Lufthavn (kode LIS) er det vigtigste adgangspunkt til Portugal og er meget betydelig i Sydeuropa fordi er blandt de største faciliteter i regionen. Det er stadig ved at blive udvidet for at forbedre servicelevering til rejsende. Lissabon Lufthavn er beliggende 7 km mod nord for hovedstaden. Dette fortæller dig, at du kan komme til dit hotel uden gener af trafikpropper eller lang drev. Du kan derfor vælge din lejede bil og inden for få minutter, vil du være afslappende på hotelværelset.

Hvis du ikke er meget træt, kan du slappe af i lufthavnen og nyde en bid eller en drink i nogen eller restauranter og caféer, som du fange med dit arbejde takket være den gratis trådløse internetforbindelse. Du kan også ændre dine penge til lokal valuta på forex bureauer eller gøre nogle indkøb af de ting, du måske brug for dagen. Shopping i lufthavnen er stor, fordi du vil nyde fantastiske priser, der ikke beskattes.

Top kvalitet faciliteter og tjenester i Lissabon Lufthavn er der for at sikre, at du nyder dit korte ophold i lufthavnen før du hovedet til dit hotel. Baby care faciliteter, venstre bagage afsnittet, mødelokaler er nogle af de faciliteter, der sikrer din sikkerhed og komfort samtidig her. Mennesker, der er fysisk udfordret betragtes med stor respekt, og så faciliteter, der tjener deres behov er installeret over Lissabon Lufthavn.

Flytning fra lufthavnen til byen

En bus eller en taxatur er en behagelig måde at komme til byens centrum, og taxa kan tage dig ret til dit hotel på en ekstra omkostning. Nærheden af Lissabon Lufthavn til byen giver det en kant over andre lufthavn i Portugal og Europa som helhed. Når du lander, den eneste proces, der holder dig adskilt fra dit hotel bed er clearance proces og efter dette, vil du være afslappende i et par minutter på dit hotelværelse.

Leje en bil

Så længe du forstår vejen netværk jeg denne by, kan du leje en bil, som du vil bruge til at besøge forskellige attraktioner i Lissabon. Biludlejningsfirmaer er strategisk placeret på de modtagelser, hvor du kan behandle reservationen, og efter du rent - a - car du vil være på vej til byen.

Sightseeing

Ud over den kolonihistorie, som Lissabon er kendt for, vil du nyde din tid på inddæmning, bakketop vistas, nationale tile museum, Kloster St. Jerome, Feira da Ladra og Cascais.

Indsamling destination

Kort:

Kundebedømmelse
Bedømmelse: (4,7 ud af 5)
Nærliggende destinationer
» Prior Velho (1,6 km)
Av. Severiano Falcao, No 3, Prior Velho, Lisbon, 2685 379, 2685 379
» Prior Velho (1,9 km)
Lisboa, 1800 255
» Odivelas (4,4 km)
Avenida Das Acácias, 4 a Colinas Do Cruzeiro, Odivelas, 2675 221
» Rua Castilho (5,3 km)
Rua Castilho, 72, Lisbon, 1250
» Centrum (6,3 km)
Lisboa, 1050 016
» Carnaxide (10,5 km)
Edifício Azevedos, Estrada Do Zambujal, Alfragide, Amadora, 2614 000
» Miraflores (10,6 km)
Ed.amadeu Sousa Cardoso, Miraflores, 1495 131
» Montijo (15,0 km)
Estrada Nacional 5, Zona Industrial Pau Queimado, Afonsoeiro, Montijo, 2870 832
» Oeiras (16,3 km)
Oeiras Tagus Park, Núcleo Central Loja Nº 138, Oeiras, 2740 122
» Mem Martins (19,5 km)
Mem Martins, 2725 410
Sitemap