Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Bp 248, Geneva, 1215, Geneva (Švica)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena
Naša Najbolj Priljubljena Destinacija

Najem Avtomobila Letališče Ženeva

Ženeva je tretje največje mesto Švice, in ki je na južni obali Ženevskega jezera. Tisoče turistov obisk ta svetovljansko Evropsko mesto preko ženevskega letališča vsako leto, in je med najbolj obiskane mesta v Švici.

Kaj naredi Ženevi odličen kraj za obisk?

Od ženevskega letališča, veliko ljudi potovanje v različnih parkih v mestu, z izposojo avtomobilov. Obstaja več kot 20 parkov v ta Evropsko mesto, ki se neverjetno krajev za obisk v poletnih mesecih.

Druga turistična atrakcija je vodnjak Jet D'eau, ki je 140 metrov visok in je priznana po vsem svetu kot najvišji vodnjak na svetu. Blizu tokovi Ženevskega jezera in njenih bregovih so obloženi z lepo tržnicami in kavarne. Jezero, sama je velika atrakcija, kot obiskovalci uživate v vodnih športih na jezeru in sončenje na The Bains des Paquis.

Številni obiskovalci v Švico vedo, da je Švicarska so znani za njihovo odlično čas kosov. Dober poklon Švicarske ure je slavni cvet ura, ki je sestavljen iz 6500 cvetje. Pari obiskujejo Švica preko ženevskega letališča bodo koristili Rousseau otok s zanesljiv avto najem storitev.

Zurich

Zurich je mesto znano po svojih bančništvo in finance možnosti, vendar turisti vedno obiščite Švica preko ženevskega letališča uživati nekaj turističnih znamenitosti, najdete tukaj. Uporaba rent - a - avto storitve obiskovalci Zurich uživajo veliko umetniških galerij, najdete tukaj. Drugi uživajo porabe časa zabavo na Lake Zurich, obisk Renski slapovi in nakupovanje na je Bahnhofstrasse. Ponoči, turisti obisk Zurich zahodni strani imeti nekaj razburljivo nočno življenje.

Lausanne

Številni obiskovalci v Švico prispeti na letališče Ženeva in glavo naravnost za severni obali jezera Ženevi v Lausanne. Veliko krajev za obisk v tem mestu je Palais de Rumine kjer so pet muzejev, da uživajo. Turisti, ki radi sveže umetnost lahko vidite zbiranje de l'Art Brut, ki je nekonvencionalen Kunstsammlung. Druge znamenitosti so kantonske botanični vrtovi in muzej, kot tudi olimpijski muzej.

Švica je druga neverjetno mesta da turistične postrežejo z uporabo rent - a - car storitev. Ko ste prišli v to državo preko ženevskega letališča, boste opazili, da je večjezična država. Jezikov, tukaj so švicarski, francoski, nemški in Rumantsch. Angleščina pa tudi govori in razume tukaj zato turisti ni treba skrbeti jezikovne ovire.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
Po Box N 62, Po Box N 62, Ferney Voltaire, 01210
Geneva, 1201
Gare De Genève Cornavin, Shopping Gallery, Level 1, Geneva, 1203
» Ženeva (4,4 km)
Rue De Monthoux 2, Geneve, 1201
Gare Sncf, Annemasse, 74100
» Annemasse (10,5 km)
Annemasse, 74100
Gare Sncf, Bellegarde, 01200
Gare Sncf, Thonon Les Bains, 74200
» Annecy Letališče (33,6 km)
Aeroport De Meythet, Annecy, 74000
Gare Sncf, Annecy, 74000
Sitemap