Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Mallorca Airport, Mallorca, 07071, Palma De Mallorca (Španija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Mallorca Letališče

Mallorca letališče se nahaja 8 kilometrov na vzhodu Palma, glavno mesto Mallorce. To je navadno imenuje letališča Son Sant Joan in je tretje največje letališče v Španiji. To je ponavadi zaseden v poletnih mesecih, ko številne turiste letenje v Španijo, da uživajo uživala pod vročim soncem in se zabavajte na plaži. Narašča število potnikov, ki uporabljajo ta objekt do leta, in zato se izboljšuje svoje ocene.

Španija je bila v ospredju kot priljubljena turistična destinacija in večina turistov iz Francije, Velika Britanija in Nemčija odločijo, da preživite svoj čas tukaj na svoje počitnice. To pojasnjuje, zakaj boste našli številne mednarodne lete, ki delujejo od tukaj. Air Berlin in zraka Europa je nekaj večjih letov, ki uporabljajo letališča Mallorca, čeprav obstaja veliko airlines, ki uporabljajo ta objekt, saj letijo turistov v in iz otoka.

Dobrine

Mallorca letališče je dobro opremljena za ravnanje 25 milijonov potnikov letno in ki se pretvarja, da približno 12.000 potnikov na uro, ki prihajajo skozi ta objekt v danem trenutku. Načrte širitve so še vedno v teku za povečanje zmogljivosti, da letališče Mallorca zmorem in izboljšanje potujete izkušenj vseh obiskovalcev.

Objekt nima poslovni center, ampak vse druge sodobne opreme so na voljo, ki vključujejo bančne zmogljivosti, kot so bankomati in forex mariborskih, restavracije, bari, okrepčevalnice, VIP salonih. Fizično prizadete potnike bo dostop do vseh Mallorca letališke zmogljivosti zaradi naprav, kot so rampe in prijazne opreme, ki so dani na ravneh, ki so na voljo.

Gibljejo od letališča

Prevoz iz letališča Mallorca je na voljo v obliki avtobusi, avtobusi in taksiji, ki bo povezal v prestolnici in drugih destinacij, kot so bližnjih krajev in mest. Kjer je vaš cilj je torej, lahko izberete vaš način prevoza in vam bo pogonska tam v nekaj minutah.

Izposojo avtomobilov so na voljo za turiste, ki želijo preživeti počitnice in zasebni gibati. Vse kar morate storiti je pristop avto najem mize na prihodov in izberite podjetju najljubše. Malo Isjeckan je v redu, tako da lahko dobite najboljšo ponudbo. Lahko tudi rent - a - car na spletu na spletnih straneh v različnih podjetij za izposojo avtomobilov na voljo, in tam boste uživali velike popuste, zato prihrani čas in denar v procesu.

Sami osvobodila in raziskati Mallorca in njegove okolice, obstaja veliko znamenitosti za prikaz in prijetno dejavnosti sodelovati v celotnem vaš dopust.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
Camino De Can Pastilla 72, Palma Mallorca, 7610
Calle Marbella 53 B, Palma De Mallorca, 07610
Carrer Montsenyor Palmer, 3, Palma De Mallorca, 07014
Avda. Ingeniero Gabriel Roca 29, Bajos Hotel Palace Atanea, Mallorca, 07014, Palma De Mallorca
» Mallorca Palmanova (17,4 km)
Calle De París, 4, Palmanova, Mallorca, 07181, Calvià
» Magalluf (17,9 km)
Magalluf, Magalluf, Mallorca, 07181
C/ramon De Moncada 9, Santa Ponca Calvia, Mallorca, 07180
» Mallorca Paguera (24,2 km)
Paguera, Paguera, Mallorca, 07160
Colonia De S Jordi, Mallorca, 07638
Sitemap