Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto

Te uiţi să închiriez o maşină pentru următoarea călătorie de vacanţă sau de afaceri? CarRentalBargains.com este locul potrivit, deoarece oferim cele mai ieftine masini de inchiriat la peste 30.000 locaţii din lume. Acoperim toate aeroporturile internaţionale majore, staţii de trenuri, porturile maritime şi locaţii din centrul oraşului în centrele oraşelor şi satelor.

De căutare şi compararea preţurilor la peste 1.200 din cei mai importanti furnizori din întreaga lume, putem furniza tu cu ratele cele mai competitive, complet inclusiv, care au fără costuri ascunse. Preţul vedeţi este preţul pe care îl plătiţi. Dacă găsiţi undeva mai ieftin apoi verifica condiţiile şi asigurărilor obligatorii poate excluse de la preţurile lor.

Preturile noastre sunt ieftine ca vom combina puterea de cumpărare de peste 1 milion de clienţi pentru a obţine reduceri de volum la toţi furnizorii noştri, şi ne trece pe aceste reduceri direct la tine. Încă te același vehicul de calitate şi acelaşi nivel de client service, doar o rată mai ieftin datorită noastre reduceri de volum.

Masini putem oferi gama de prestigiu masini de inchiriat la buget închirieri auto la toate destinatiile noastre, astfel încât să aibă o gamă vastă, oriunde te duci. Putem oferi, de asemenea, 6,8 şi 10 de vehicule de locuri la principalele locaţii şi Ferrari şi Bentley pe la destinaţiile selectate, astfel încât obţine o estimare la noi si dvs. va nu fi dezamăgit!

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,7 din 5)
Sitemap