Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Car Rental Center Av Didier Daurat, Car Rental Center Av Didier Daurat, Nice, 06281 (Francija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Lepo Letališče

Ko pridete na lepo letališče, boste opazili, obstaja veliko avto najem storitev kabine. Najemnine so priljubljena med turisti, počitnicah v francoski Rivieri. Obstaja veliko storiti in videti na Riviera, in je priljubljena destinacija za jetsetters in znane osebnosti.

Uživajte vaše počitnice s storitvami najemanja

Izposojo avtomobilov prišel prav tukaj saj omogoča prosto gibanje. Potovanja z avtomobilom je relativno enostavno na francoski Rivieri, in obstaja veliko stvari za videti in izkušnje tukaj. Uporaba taksiji je pride v poštev, ker je lahko precej drago. Prav tako je težko prilagoditi taksiji eno razporedu med počitnice. Vedno je dolgočasno čakati za taksije izbrati vas in vas popeljal kjerkoli želiš iti. Prazniki naj bi spontano in zabavno. Uporaba koles od trenutka, ko pridete na lepo letališče časa greš nazaj v domovino bo vaše počitnice enostavno in zabavno.

Uporaba eksotičnih najemnine med posebne priložnosti

Poleg rednih najem storitev, lahko izberete tudi izposojo eksotičnih avtomobilov. Francoski Rivieri je kraj zapakirane z bogati in slavni. Boste našli številne znane osebnosti s čarovniškimi zlasti med festivalu v Cannesu. Veliko agencij v času najem luksuznih avtomobilov. Ti najem storitev vam omogočajo najem high - end avtomobile kot so limuzine, Mercedes in Bentleys za uporabo med vaš izpraznitev. Te storitve lahko prav tako prišel prav za posebne priložnosti. Če ste plujejo za The Riviera preko lepo letališče za filmski festival, najem luksuznih bo vaš obisk še bolj poseben.

letališki transferji

Uporabite lahko tudi izposojo avtomobilov letališča Nice za prevoz. Vam ni treba uporabiti taksi priti od letališča do vašega hotela; Uporabite lahko najem storitev za ta namen. Taksiji niso zanesljivi, in to je pomembno vedeti, da avto bo čakal, karkoli, ko prideš na letališče. Prevoz letališče spiritualnosti prevoza na in iz letališča med vaš izpraznitev.

Stvari za početi na francoski Rivieri

Obstaja veliko stvari za početi v Riviera z izposojo avtomobilov letališča lepo. Obiščite Promenade de Anglais, eden od najbolj znanih ulicah v Nici. Preživeti nekaj časa na plaži lahko vozite tudi v obmorskem letovišču Saint - Tropez. Drugi znan kraj za preživeti nekaj časa na plaži je na številne plaže, ki se nahajajo v Cannesu. Če imate radi jet - določi način življenja, nato pa glavo do Monaka za zabavo kot ga mešajo z bogat in slaven. Ko uporabljate storitve, najem, boste uživali svoje počitnice v francoski Rivieri veliko.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,6 od 5)
Bližnje destinacije
3 Avenue Gustave V, Hotel Le Méridien, Nice, 06000
» lepo (5,7 km)
3 Avenue Gustave V, Hotel Le Méridien, Nice, 06000
Nice, 06000
Gare Sncf, Antibes, 06600
» Antibes (11,6 km)
Antibes, 06300
Gare Sncf Monte carlo, Monaco, 98000
Gare Sncf, Cannes, 06400
» Monako (19,8 km)
9 Ave Dostende, Monaco, 98000
» Cannes (20,8 km)
Cannes, 06400
Gare Sncf, Menton, 06500
Sitemap