Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Hounslow, Middlesex, London, Tw6 2qe (Velika Britanija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Heathrow Letališče

Čeprav izposojo avtomobilov so popularna med ljudmi preko letališča Heathrow obisku v Združenem kraljestvu, ne vsakdo lahko self - pogon. Nekateri ljudje zahtevajo voznik s svoj najem avtomobila. Ta storitev se imenuje chauffeured najem storitev. To je, s katerim boste dobili v najem s kvalificirano voznika, ki bo voziti na katero koli mesto, ki si želijo do konca najemne pogodbe. Chauffeured najemnin lahko uporabijo na različne načine, da bo življenje lažje za vas.

  • Chauffeured najemnine za posebne priložnosti- lahko najamete avto, ki je skupaj z šofer v počastitev posebne priložnosti. Na primer, lahko uporabite te storitve med poroke, ko taki nevesta in njena stranka iz enega kraja v drugega. Lahko se uporabljajo tudi med maturantskih plesov za prevoz vašega otroka od doma, da ples v slogu. Nekateri poslovneži uporabo teh storitev najema očarati svoje stranke, ki pridejo na letališču Heathrow. Zagotavljajo, da voznik s a mehek voz je tam čakajo na njih.
  • gonilnik za starejše in otroke- To je vedno lepo imeti avto in voznika prevoza otrok in starejših med posebne priložnosti. Čeprav mnogi starejši ljudje lahko vozite, je lepo, da ima nekdo voziti okoli ko so v tujini. Zato, najem vozil na letališču Heathrow so vedno avtomobilov z vozniki v stanje pripravljenosti, da lahko najamete, da bi vaši otroci in stari starši priti do cilja varno.
  • gonilnik za pomembne stranke- Če ste pričakovali nekaj pomembnih strank prispejo na letališču Heathrow, lahko naredite dober vtis z chauffeured avto najem storitev. Zagotavljanje stranka ima avto pri roki vsak čas, ki obiskujejo vaš obrat je znak razreda. To kaže vaše stranke da cenite dejavnosti, da bi vam.
  • gonilnik za romantično Bjekstvo- Če želite impresionirati svojega partnerja z poseben datum noč, lahko najamete avtomobil z voznikom, za čas trajanja vašega datuma. Mnoge stranke imajo šofer partnerjem izbiramo Heathrow letališče v luksuznih avtomobilov kot limuzina. Ta vozila se lahko uporabijo tudi za izdelavo romantično voziti po mestu. Jih založena palice in boste lahko uživali, srkanje na vaš najljubši pijači, kot ste uživali najljubši mesta London, ki videti spektakularno, še posebej ponoči.

To so le nekaj načinov, da lahko uporabite chauffeured avto najem storitev med posebne priložnosti.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
Kingston Upon Thames, Kt1 3lb
» Royal London Park (16,2 km)
Park Royal, Park Royal, London, Nw10 8ld
» London Bayswater (19,7 km)
Off Bayswater Road, Off Bayswater Road, London, W2 3pn
» London marmorja lok (21,0 km)
Marble Arch, Marble Arch, London, W1h 7bd
» Watford (21,6 km)
Watford, Wd17 2hn, Hertfordshire
» London Finchley (26,1 km)
Silverstone Garage, Silverstone Garage, Finchley, N12 8qr
» London lok (30,7 km)
411 Wick Lane, Bow, London, E3 2jg
King George V Dock, Silvertown, London, E16 2px
» London Enfield (35,6 km)
Enfield, Enfield, En3 5qs, Middlesex
» Branje (36,6 km)
Reading, Rg2 0qz
Sitemap