Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820 (Španija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Barcelona Letališče

Vsako leto barcelonsko letališče je napolnjena z veliko evropskih turistov, ki si želijo preživeti prijetne počitnice v Španiji. Vse možnosti, da dobijo, Evropejci jate v Španijo za počitnice in počitnice čas veseliti, toplo podnebje in bogato kulturo tam. Mnogi od teh turistov uporabite avto najem storitev, zato jih lahko uživajo self - pogon počitnice brez uporabe javnih prevoznih sredstev.

Ko prispejo na barcelonsko letališče in izbrati vaš najem, je čas, da uživajo znamenitosti in zvoke, da Španija lahko ponudi. Uporaba storitve, najem avtomobila za prečkanje, od mesta do mesta uživajo, kar je edinstven o vsakem mestu.

Španskih mestih na obisk in njihove znamenitosti

  • Sevilja- Če ste ljubitelj arhitekturne, Seville je odličen kraj za obisk. To mesto je velika mešanica sodobne, renesanse, gotske in Mudéjar arhitekture. Zagotovite Metropol sončnik, ki je odličen primer španski modernega dizajna. Veliko turistov, ki obiščejo Španija preko barcelonsko letališče tudi voziti Seville videti de la Plaza de Toros Maestranza. To je najstarejši arena za bikoborbe v Španiji, ki že od leta 1758 in bikoborbe so še vedno potekala tam na ta dan.
  • Madrid- od barcelonskega letališča, lahko tudi dobili v najem od zanesljiv avto najem storitev in obiščite Madrid. Madrid je odličen kraj za obisk muzejev dobri primeri Museo Reina Sofia in muzej Prado. Če ste na obisku Madrida v novo leto, potem obiščite Puerta del Sol, kjer številni ljudje zbirajo, da pozdravljam novo leto vsako leto.
  • Bilbao- letališče Barcelona, lahko uporabite tudi izposojo avtomobilov uživati nekaj španskih staro mestece čar v mesta Bilbao z obiskom Casco Viejo Bilbao. Uživate lahko tudi nekatere moderne arhitekture z obiskom čudovito Guggenheim Museum in umetniške navdušence bo tudi koristili Muzej Bellas Artes, ki je zelo blizu muzeja Guggenheim. Tudi vzeli čas, da obiščete največji notranji trg v Evropi znan kot La Ribera trga.
  • Valencia- lahko tudi uporaba najem avtomobila storitve za vožnjo do Valencia Barcelona letališče. Valencia je pristaniško mesto, ki je dom sveti gral. Številnih turistov jate Valencia Cathedral videti Svetega grala vsako leto. Če boste lahko uživali porabe časa na plaži Valencia je veliko plaž za vas, da obiščete. Dobri primeri priljubljenih plaž so Malvarosa plaže in plaže Playa de Pinedo. Valencia ne morejo zapustiti brez obiska mesta umetnosti in znanosti. Ta skupina futurističnih zgradb je veselje gledati. Boste imeli koristi od uporabe storitve, najem avtomobila, kot javnega prevoza je tukaj malo izziv. To je še posebej lepo videti to turistično mesto ponoči. Boste uživali videnje L'Hemispheric, El Museu de les Ciències Principe, na L'Umbracle in Oceanogràfic L' med druge znamenitosti mesta umetnosti in znanosti.

Naslednjič, ko obiščete Španiji preko barcelonsko letališče; ne pojdite naravnost v Marbella, kjer je pakirani s turisti. Najprej uživajo teh turističnih znamenitosti in zagotovitev rezervirate najem za lažje gibanje.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820
Terminal 1 & 2 Llegadas, El Prat De Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820
» Barcelona Mas Blau (3,2 km)
Parque De Negocio Mas Blau, Selva 9, Prat Llobregat Bcn, 08820
Devolucion Cars: Pk Saba Train Stat, Plaza Países Catalanes, S/n, Barcelona, 08014
» Barcelona Gran Via (14,2 km)
** No Trucks Return **, Barcelona, 08010
C/ Rosa Sensat, 4 (entrada Parking), Barcelona, 08005
» Barcelona North (15,7 km)
** No Trucks Return **, Barcelona, 08018
» Mestu Martorell (24,9 km)
Pau Claris, 46, Martorell, 08760
» Sabadell (29,1 km)
Sabadell, 08205
» Terrassa (31,0 km)
Carretera Montcada, S/n, Terrassa, 08223
Sitemap