Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
No Trucks Return-key Box Parking, Madrid, 28042 (Španija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Madrid Letališče

Madrid (IATA oznaka MAD) je mednarodno letališče, ki služi Madrid v Španiji, in leži na severovzhodnem delu mesta Madrid. Od madridskega letališča v poslovnem okrožju Madrid, boste le morali voziti za samo 12 kilometrov. Ta objekt se ponaša treba obremenjenih letališče v Španiji na vseh področjih delovanja, ki vključujejo potnikov, tovora, domačih in mednarodnih letov.

Njegova širitev se je začelo leta 2012 za izboljšanje svojih storitev za potnike. Madrid letališče je najboljši dobrine, ki jih lahko pričakujete na mednarodnem letališču, kot blagovno znamko trgovin, ki jih lahko najdete na vkrcanje območje, in zato boste imeli priložnost, da zgrabite nekaj daril, ko ste plujejo iz letališča Madrid po počitnicah. Restavracije, avtomati, forex uradi in vse standardne dobrine so dobro postavljene, v prihodov, in ko ste obtičali lahko vedno prosite za pomoč od letališča prijazno osebje, in bodo z veseljem pomagali.

Pridobivanje in iz letališča

Različnih avtobusnih linij, ki vas bo popeljal na katero koli mesto morate, ko zemljišča na letališču Madrid. Lahko tudi potujete daleč od letališča, če je vaš cilj Castellon, Valencia in Salamanca. Avtobusi, kombiji in taksiji so na voljo tudi, ko morate imeti osebno potovanje doživetje. Zato lahko knjigo enega v podjetje znašajo prihodov.

Najame zasebno avto so najboljša izbira, ko želite imeti prijeten oddih, ki bo upravljala svoj čas, kamorkoli greste. Lahko rent - a - car iz kateregakoli mednarodni avtomobilski najem podjetja, ki se nahaja na letališču Madrid, in ker imajo različne ponudbe lahko preverite in videli tisti, ki vam bo dal najboljšo ponudbo.

Kraji na obisk v Madridu

Ko ste prišli na to kulturno, gospodarsko in socialno vozlišče, ti bi moral biti pripravljen za nepozabno doživetje in z najetim avtomobilom bo zagotovo imajo veliko časa. To mesto je dom za Real Madrid, eden od največjih nogometnih ekip, in lahko vozite vaš najem avtomobila na svojem stadionu in se naučite malo zgodovine kluba. Centru mesta vam ponuja vse, kar storite z modo, kulturo in umetnost. Obisk galerij in muzejev in glej dediščine ta Evropsko mesto.

Nočno življenje je tako neverjetno, kot izkušnje, boste imeli podnevi, in najboljša stvar je, da boste lahko sami uživali brez omejitev, ko imate najetim avtomobilom, saj lahko pustite Proslavljanje kadarkoli in še vedno vozi v hotel. Nočno življenje je značilna posebnih izvedb v barih in nočnih klubih, in lahko tudi flex telesu na katerem koli v diskotekah.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
Madrid Barajas Airport, Madrid, 28022
No Trucks Return key Box Parking, Madrid, 28042
» Madrid Barajas (3,5 km)
Barrio Aeropuerto Barajas, Madrid, 28042
» Madrid Alcobendas (8,3 km)
Menorca 2, Alcobendas, 28100, Madrid
Torrejon De Ardoz, 28850, Madrid
Centro Comercial Megapark, Plaza Del Comercio, 6, San Sebastián De Los Reyes, 28700
Estacion De Tren Chamartin, Pking C Mauricio Legendre 16, Madrid, 28026
Calle La Solana 40, Poligono Torrejon, Torrej n De Ardoz, 28850, Ma
Av. Ciudad De Barcelona, S/n, Madrid, 28012
» Madrid (14,0 km)
Madrid, 28015
Sitemap