SI
Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Coopers End Road, Coopers End Road,, Stansted, Cm24 1rj (Velika Britanija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Letališča Stansted

Najem avtomobila v Združenem kraljestvu kot obiskovalec je težavno stvar, če vas ne obvestijo o predpisih, ki so vzpostavljeni. Bodite ki v resno obravnavo pri vstopu v državo z letališča Stansted.

To je zato, ker boste dobili najeti avto pravico na letališkem terminalu in bo tisti izvajalci nimajo časa za vas kratek na takšne stvari. To hoteti zalotiti svoj trud, da raziskovalne in razumeti, kaj je potrebno, ko iščejo storitve izposoje avtomobilov.

Raziskave o najem avtomobila

Starost je poglavitno, ker je najmanj da oseba lahko najamete v UK. Če ste pod 21 let, bo težko opravljati vsako podjetje najem avtomobila na letališču Stansted, medtem ko na največjo oni ne sodelujejo s tistimi nad 75 let.

Nekatera podjetja lahko prekinil to pravilo, vendar pričakujte plačati več za vaš avto najem storitev. Podjetja ponujajo omejeno in neomejeno število prevoženih kilometrov za avtomobile, ki imajo za najem. Preverite, ali ste jih naredili jasno določanje na kaj boste uživali pred prevzemom avtomobila.

Obstajajo prednosti, in demerits obe možnosti, ki jih moraš imeti jasno razumevanje. Kot ste vzeli vaše najetim avtomobilom iz najema podjetja, morate preveriti gorivo vedeti, ali boste to vrnili prazno ali z gorivom. Veliko ljudi prezre to, vendar je zelo pomembno. Če ne vrne avto z gorivom, vendar si vzel z gorivom, družba za najem avtomobila bo prednost, da bi vam zaračuna močno. Je pomembno, da ostanete pozoren proti skritih stroškov, ki razkrivajo zelo malo podjetij, da stranke.

Da stroški pod pregled

Ali res potrebujete dodatkov za vaš avto? Take stvari napihne stroške za najem avtomobila na letališču Stansted in mora upreti takih nadlegovanja iz podjetja, ki opravljajo. Tudi za zavarovanje, preverite, ali ste šli za najboljša možnost, da boste lahko nogo. Sprejeti v obravnavo odgovornost, tatvina varstvo in trčenja poškoduje opustitev pri prevzemu zavarovanje za avto, si izposodite letališču Stansted.

Če ne previdni, boste morda zmanjkalo denarja v tuji deželi in nasedli. Skrivnost za imajo najboljše izkušnje pri potovanju UK vrhu je pridobivanje najboljših in uglednih car najem podjetja letališču Stansted. Ne bodi nepreviden.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,7 od 5)
Bližnje destinacije
» London Enfield (32,9 km)
Enfield, Enfield, En3 5qs, Middlesex
» Cambridge (35,6 km)
Cambridge, Cb5 8jl
» London Ilford (40,3 km)
534 538 High Road, Ilford, Ig3 8eg
» London Finchley (42,0 km)
Silverstone Garage, Silverstone Garage, Finchley, N12 8qr
» Luton Letališče (43,5 km)
Luton Airport President Way, Luton, Lu2 9ly
» London lok (44,1 km)
411 Wick Lane, Bow, London, E3 2jg
King George V Dock, Silvertown, London, E16 2px
» London Edgware Road (47,7 km)
Edgware, Ha8 7ef
» London marmorja lok (51,1 km)
Marble Arch, Marble Arch, London, W1h 7bd
» London Lewisham (51,4 km)
Lewisham, Lewisham, London, Se13 5pl
Sitemap