Om Oss

CarRentalBargains.com først ble etablert i 2002 og er del av en stor Bilutleie nettverk som opererer over 300 nettsteder i 30 forskjellige språk. Som helhet, har vi hjulpet millioner av kunder med bilutleie kravene de siste 16 årene.

I 2009 har vi inngått samarbeid med ETrawler Ltd å utvide dekningen. Dette kan vi levere biler i over 30 000 destinasjoner over hele verden, den største dekningen av alle online leverandører. Disse destinasjoner spenner fra små landsbyer til store byer, lokale flyplasser til internasjonale flyplasser samt tog stasjoner og ferge porter.

Vi samarbeidet vi er kjøpedyktig sammenligne priser over 1 200 leiebil leverandører slik at vi kan finne våre kunder den beste prisen på markedet. Disse leverandører inkluderer alle de store internasjonale merkene som Hertz, Avis, Europcar, Sixt, budsjett, Thrifty, Dollar og Enterprise og svært respektabel lokale merkevarer som Cicar, citar, Cael og thailandske leie en bil.

Når vi sammenligner priser inkludere vi alle obligatoriske forsikringer i prisen vi sitere deg, så du finner ingen skjulte kostnader. Dette aktivert du får en endelige prisen fra alle forskjellige leverandør inne ettall lett søke. Også er det ingen kredittkortavgifter å booke.

Hvis du bestiller gjennom oss, du fremdeles har full tilgang kundeservice fra leie selskapet du velger, og du fortsatt får samme kvalitet bilen. På toppen av dette, vil du også få tilgang til 24/7 kundesenteret drives av ETrawler ltd. Straks du har gjort en reservasjon, vil du motta alle relevante kontaktinformasjon i en booking bilaget.

Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring
Sitemap