Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Apt.2024, Faro, 8005-999 (Portugal)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring
Populære Destinasjoner

Leiebil Faro Lufthavn

Mange besøkende kommer til Portugal via Faro flyplass hvert år. Portugal er kjent for sin fantastiske kystlinjer, og det er det perfekte stedet å besøke for en flott strandferie. Her kan du juvet på fantastisk sjømat fersk fra fangsten av dagen. Du kan også nyte avslappende dager på stranden fanger en tan eller nyte vannsport. Det er mye å i Portugal for noen ser for en morsom tid borte fra hjemmet.

Interessante steder å besøke bruker bil leie tjenester under ferien i Portugal

  • Algarve- Algarve er Sør - vendte kysten av fastlands - Portugal der den administrative senter portugisiske kalles Faro ligger. Denne regionen i Portugal er kjent for sine strender med alpinanlegg og golfbaner. Mange turister flokker til Algarve via Faro flyplass hvert år som det er kjent som en perfekt ferie i Portugal. Mange foretrekker å bruke Bilutleie å komme rundt og besøke steder som Marinha Beach, Zoomarine Algarve, Villa Real de Santo António og gamlebyen blant andre attraksjoner.
  • Alentejo- denne regionen dekker nesten en tredjedel av Portugal og tilbyr turister en helt annen scene fra hva de erfarer på Algarve. Turister som kommer til Portugal via Faro flyplass bruk Bilutleie å besøke Alentejo og nyte oppdrett landskapet i regionen. Her vil du finne vingårder som gode viner er gjort hvete felt og kork plantasjer. Bruker leie en bil fra Faro flyplass, vil besøkende Alentejo også nyte besøk befestede byene Évora og Elvas. Disse byene tilbyr turister et glimt av fantastisk arkitektur som det er en katedral, noen middelaldermurene samt romersk tempel.
  • Lisboa- mange turister som flyr til Portugal via Faro flyplass komme å besøke Lisboa. Lisboa er Vasco da Gamas hvilested. Historien Bøffellær bruke Bilutleie for å besøke Mosteiro dos Jerónimos hvor du finner kirken hvor stor Explorers gravlagt. Andre attraksjoner i Lisboa er St. Georges slott, Belém tårnet og Madre De Deus kloster. Elskere av kunst vil nyte det Berardo museet og Calouste Gulbenkian - museet der det er mange utsøkte kunstverk.
  • Porto- når du ankommer på Faro flyplass, må du leie en bil og besøke Porto. Porto er hjemmet til den berømte portvinen, og det er mange fantastiske arkitektoniske attraksjoner å besøke her. Noen gode eksempler er kirken av São Francisco, Dom Luis Bridge, Serralves Museum, Casa da Musica og Queijo Castle.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,7 av 5)
Nærliggende steder
» Montenegro (1,5 km)
Estrada Do Aeroporto, 8000 124
» Sentrum (3,1 km)
Av.da Republica,2, 8000 079
» Almancil (6,4 km)
» Quarteira (12,9 km)
Av. Infante Sagres 171, Cv Esq., 8125 157, Quarteira, 8125 157
» Vilamoura (16,9 km)
Delta Marina,lj.1, Vilamoura, 8125 448
» Albufeira (23,9 km)
Marina De Albufeira, Albufeira, 8200 394
» Albufeira West (29,9 km)
Rua Do Castelo, Torre Velha, Albufeira, 8200 385
Aldeamento Pedras D'el Rei, St Luzia, Tavira, 8800
» Armacao De Pera (38,0 km)
Alporchinhos, Armacao De Pera, 8400 450
» Carvoeiro (45,4 km)
Edificio Leme 40, Praia Do Carvoeiro, 8400 508
Sitemap