Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Malaga Airport, Malaga, 29004 (Spania)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring
Populære Destinasjoner

Leiebil Malaga Lufthavn

Malaga flyplass er en betydelig installasjon i Spania når det gjelder turisme, fordi det er en internasjonal flyplass (code AGP), som serverer solkysten – oversatt kysten av solen - regionen viktigste turist attraksjon i dette landet. Etter Madrid, Palma de Mallorca og Barcelona er Malaga flyplass den fjerde travleste.

Det er ligger 8 kilometer i sørvest i den byen Malaga. Flyplassen opererer direktefly til mange internasjonale destinasjoner, og dermed kan du være trygg på førsteklasses service når du lander på denne flyplassen.

Fasiliteter på Malaga flyplass

Bortsett fra de detaljerte flyplassen på Malaga flyplass finner du andre førsteklasses fasiliteter du kan bruke til å gjøre din reiseopplevelse så hyggelig som det kan være her i Malaga. Noen av dem er minibanker og Exchange boder, restauranter og kafeer, trådløst Internett for de som ønsker å fange opp noen jobb, møterom, kapell, VIP Lounge, medisinsk senter for nødhjelp, tax - free - butikker og mer moderne fasiliteter du kan forvente på en flyplass.

Fysisk angripe mennesker har sin plass her på Malaga flyplass, hvor spesiell omsorg tilbys gjennom ramper gjør deres bevegelser lett, passende toaletter, rullestolbrukere og dedikert parkeringsplasser i alle parkeringsplasser.

Når du lander på Malaga flyplass og følelsen litt sliten der du må hvile trenger du ikke å reise umiddelbart fordi du kan bestille et hotellrom i Malaga flyplass å friske opp og få energi til å drive med ferie oppdrag som brakte deg til denne stor - regionen i Spania.

Reiser ut av flyplassen

Budsjettet bestemmes flyplassen du vil bruke, fordi på Malaga flyplass er det forskjellige typer transport til og fra anlegget. Det er tog og t, busser, busser, transport, byen biler, Limousinene og drosjer. Du kan også organisere for en Bilutleie, som er tilgjengelig fra noen av bilutleiere på ankomster.

Utforsking av denne delen av verden vil være veldig enkelt og morsomt når du kjører deg selv og din familie i en leiebil. Du kan få kostnadene ved å leie en bil ned hvis du ordner med hotellet du bor i, slik at de kan gi deg en bil og tilbyr deg innkvartering tjenesten som en enkeltpakke. En rabatterte tilbud blir svært økonomisk når det er en enkelt pakke, og du vil også unngå maset med å håndtere mange tjenesteleverandører.

Du kan også be om en guide fra hotellet deres, de beste stedene for attraksjon som du bør besøke. Du kan fortsatt leie en guide fra samme Hotell å gjøre opplevelsen livlig og informativ.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,7 av 5)
Nærliggende steder
» Ortega Y Gasset (4,1 km)
C/ Orotava 33, 29006
» Torremolinos (4,6 km)
Torremolinos, 29620
» Jernbanestasjon (6,3 km)
No Truck Return*no Admite Furgoneta, No Truck Return*no Admite Furgonetas, 29002
» Carretería (7,9 km)
C/ Carreteria Nº82, 29008
» Benalmadena Costa (9,1 km)
Avenida De Antonio Machado 42, Benalmadena, 29630, Málaga
» Benalmadena (9,3 km)
Paseo Maritimo 64, Galeria Comercial H Yaramar, Fuengirola, 269640, Málaga
» Fuengirola (19,0 km)
Calle Martinez Catena 6. Hotel Las Palmeras., 29640
» Antequera (40,0 km)
Manuel De Aguilar 64, Antequera, 29200
» Marbella Sentrum (40,3 km)
Marbella, 29600
Sitemap