Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto Marea Britanie

Vă puteţi obţine uşor de păcălit în jurul atunci când caută o maşină pentru a angaja în Marea Britanie. Companii care oferă servicii de închiriere auto din Marea Britanie sunt destul de reputaţie şi transparente în relaţiile lor, aşa că nu au nici griji. Cu toate acestea, nu va aştepta - le să se holbeze la tine, atunci când observaţi eşti ignorant procedurilor dreapta pentru închirieri auto.

Să rămână de alertă

Atâta timp cât acestea vă va ajuta să afară, amintiţi - vă sunt în afaceri şi va încerca să profite de orice ocazie disponibile pentru a drena bani din buzunar. Trebuie să fie de alertă tot timpul şi bine informat pentru a evita să fie tratată ca un prost de inchirieri auto din Marea Britanie. Acesta va fi cel mai rău experienţă vreodată în cazul în care o companie creează un prost din tine.

O zona în cazul în care o companie de închiriere auto va încerca să vă păcăli în jurul este de asigurare. Ei vin cu pachetele lor personalizate, care sunt extrem de preţ încă puteţi obţine furnizorii independenţi, care sunt mai ieftine. Este dreptul tău de a respinge orice ofertă de la o companie de asigurare, atunci când caută servicii de închiriere auto.

Nimeni nu ar trebui să fac să te simţi vinovat pentru a lua o decizie, te simti mai bine satisfacţia dumneavoastră nevoi. Nu există nici o regulă scrisă, care ar trebui să obţineţi dumneavoastră acoperirea prin asigurare la compania de închirieri auto se angajeze. Puteţi decide, de asemenea pentru a face away cu asigurare şi asume riscul. În plus, detalii minore pe care mulţi oameni au tendinţa de a ignora nu ar trebui să scape atenţia dumneavoastră atunci când închirierea unei maşini în Marea Britanie.

Acestea sunt lucruri pe care companiile să profite de şi vă va lăsa în regretă odată ce se întâmplă. Ar trebui să puneţi întrebări la compania despre toate taxele ascunse au pentru pachetele lor. Chiar dacă foarte puţini vor fi deschise pe asta, tu ar trebui să controleze car Oferte de inchiriat vă sunt oferite acut de reţinut că pe cont propriu. Taxe ascunse pot cu uşurinţă vă aduc în jos financiar atunci când în Marea Britanie pentru un turneu.

Inspecta masina ta

Inspecta masina ai au angajat înainte de a lua - o departe de remarcat dacă există orice daune. Ar trebui să ia o masina care este în stare bună. O masina de defecte va suporta, evident, costurile suplimentare prin reparatii care nu au nimic a face cu. Alte lucruri să ştiţi despre includ politica de combustibil, precum şi amenzi in cazul târziu întoarcere de masina sau abuz.

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,7 din 5)
Sitemap