Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Malaga Airport, Malaga, 29004 (Spania)
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto Malaga Aeroport

Aeroportul Malaga este o instalare semnificative în Spania atunci când vine vorba de turismul, deoarece este un aeroport internaţional (cod AGP), care serveşte Costa del Sol - tradus coasta soarelui – regiunea de atractie turistice principale din această ţară. După Madrid, Palma de Mallorca şi Barcelona, Aeroportul Malaga este al patrulea mai aglomerate.

Acesta este situat la 8 km în sud - vest de oraşul Malaga. Aeroport operează zbor direct către mai multe destinaţii internaţionale şi, prin urmare, vă pot fi siguri de clasă mondială serviciul, atunci când teren la acest aeroport.

Facilităţi la Aeroportul Malaga

În afară de detaliate transferuri la Aeroportul Malaga, veţi găsi alte facilităţi de înaltă clasă, care le puteţi utiliza pentru a face dumneavoastră de călătorie experienţă cât mai plăcută ca acesta poate fi aici în Malaga. Unele dintre ele sunt bancomate şi cabine de schimb, restaurante şi cafenele, internet wireless pentru cei care ar vrea să - l prind pe unele locuri de muncă, săli, capela, VIP Lounge, centru Medical pentru situaţii de urgenţă, magazine Duty - free şi mai multe dintre facilităţile moderne care vă puteţi aştepta la un aeroport international.

Persoanele provocat fizic au spaţiul lor aici la Aeroportul Malaga, unde îngrijire specială este oferit prin rampe care fac lor mişcări uşor, caz toalete, scaun cu rotile şi dedicat locuri de parcare în toate parcările.

Atunci când teren la Aeroportul Malaga şi simt un pic obosit în cazul în care va trebui o odihnă nu aveţi să călătorească imediat, pentru că vă puteţi rezerva o cameră de hotel în Aeroportul Malaga pentru a improspata şi recâştiga de energie a continua misiunea vacanta care te - a adus la această regiune mare a Spaniei.

Calatorind din aeroport

Bugetul determină tipul de transfer de la aeroport, veţi utiliza, deoarece la Aeroportul Malaga există diferite mijloace de transport la şi de la facilitatea. Există tren şi de metrou, autobuze, autocare, transferuri, oraşul autoturisme, limuzine şi taxiuri. Puteţi organiza, de asemenea, pentru un serviciu de închiriere auto, care este disponibil de la oricare din companiile de închirieri auto situat la sosiri.

Explorare din această parte a lumii va fi foarte uşor şi plăcut atunci când sunt de conducere tine si familia ta într - o maşină de închiriere. Puteţi aduce costul de închirierea unei maşini în jos dacă organizaţi cu Hotelul va fi cazat în, astfel încât acestea pot oferi cu o maşină şi vă oferă servicii de cazare pentru ca un singur pachet. O ofertă de preţuri reduse va fi foarte economic atunci când este un pachet unic, şi va evita, de asemenea, graba de a face cu numeroase furnizorii de servicii.

De asemenea, puteţi solicita pentru un ghid de la hotel, pentru cele mai bune locuri de atractie, care ar trebui să vizitaţi. Încă, puteţi închiria un ghid de la acelaşi hotel pentru a face experienţa dumneavoastră, plin de viaţă şi informative.

Destinație de Colectare

Hartă:

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,7 din 5)
Destinaţii din apropiere
C/ Orotava 33, Malaga, 29006
» Torremolinos (4,6 km)
Torremolinos, 29620
» Malaga Gara (6,3 km)
No Truck Return*no Admite Furgoneta, No Truck Return*no Admite Furgonetas, Malaga, 29002
» Malaga Carretería (7,9 km)
C/ Carreteria Nº82, Malaga, 29008
Avenida De Antonio Machado 42, Benalmadena, 29630, Málaga
» Benalmadena (9,3 km)
Paseo Maritimo 64, Galeria Comercial H Yaramar, Fuengirola, 269640, Málaga
» Malaga Fuengirola (19,0 km)
Calle Martinez Catena 6. Hotel Las Palmeras., Malaga, 29640
» Malaga Antequera (40,0 km)
Manuel De Aguilar 64, Antequera, 29200
» Marbella Centru (40,3 km)
Marbella, 29600
Sitemap