Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto Statele Unite

Există lucruri evidente despre maşină de închiriere în Statele Unite că fiecare persoană ştie despre. Probabil ştiţi că inchirieri auto sunt fiabile, convenabile și flexibile. De asemenea, ştiţi că există multe companii din America, care vă pot angaja, precum şi uşurinţa de negociere pentru preţuri scăzute. Astea sunt piese de informaţii ca nu astepti de orice persoană să vă spun despre închirierea unei maşini în Statele Unite ale Americii.

Acum, există câteva alte fapte care nimeni nu va spune despre sau stiu dar presupun. Ele sunt foarte critice mai mult asa ca atunci cand te asteptam la închirierea unei maşini în Statele Unite. Unele dintre ele sunt:

  • Angajarea la aeroporturile prea costisitoare- companii de închiriere auto din America va dori să închiriez o maşină la aeroport, astfel încât să plătească mai mult în comparaţie cu on - line de rezervare. Având în vedere că acestea sunt în afaceri şi doresc să facă mai mulţi bani, companii de închiriere auto va fi reticente în a vă informa despre asta. Avansate de rezervare este cel mai bun mod de economisire a costurilor.
  • Revenind masina devreme costurile mai- vă poate au fost folosite fiind percepute pentru returnarea masina ta angajat târziu în alte ţări. Pentru Statele Unite, va fi mai scump în cazul în care vă veţi întoarce o maşină mai devreme decât era planificat. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când te bucuri reduceri pentru dumneavoastră inchiriat masini deoarece companiile va anula că odată ce vă întoarceţi maşină mai devreme.
  • Companii mici, beneficii mari- acest lucru ar putea suna ca ceva din blues, dar este adevărat. În Statele Unite, companiile mici sunt unele dintre cele mai bune pentru a oferi masina servicii de închiriere de care doriţi. Aceasta este că mulţi oameni graba pentru cele mari, lăsând mici companii cu limitat cererea. Puteţi profita de disperarea lor de a asigura cea mai bună afacere în America. Vă sunt asigurate de a obţine rate scăzute cu companiile mici.
  • Drivere suplimentare percepute mai- atâta timp cât sunteţi doi adulţi caută servicii de închiriere auto, compania se angajeze va percepe atât ca driverele. Se va presupune că veţi tot conduce maşina şi forţa să plătească suplimentar pentru un driver suplimentar. Ar trebui să fie atenţi atunci când invitarea de oameni pentru masina închiriat pentru că adulţii va cont pentru taxe suplimentare, chiar dacă acestea nu sunt de conducere.

Realitatea este că ar trebui să nu facă ipoteze de nimic minore sau majore în timpul masina de închiriere în Statele Unite. Tot ce vă asumaţi ar putea fi că care pierde luciul experienţa dumneavoastră.

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,6 din 5)
Sitemap