NO
Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Coopers End Road, Coopers End Road,, Stansted, Cm24 1rj (United Kingdom)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring

Leiebil London Stansted Lufthavn

Leie en bil i Storbritannia som besøkende er en veldig vanskelig affære hvis du ikke er informert om regelverket på plass. Du må ta dette på alvor når inn i landet gjennom Stansted flyplass.

Dette er fordi du vil få leie bil rett på flyplassen terminalen og de leverandørene har ingen tid å orientere deg på slike ting. Det tar din egen anstrengelse å gjøre forskning og forstå hva som kreves når søker leiebiltjenester.

Forskning om Leiebil

Alder er en viktig vurdering siden det er minst at en person kan leie en bil i Storbritannia. Hvis du er under 21 år, vil det være vanskelig å engasjere noen bilutleiefirma på Stansted flyplass mens på maksimum ikke de engasjere de over 75 år.

Noen selskaper kan bryte denne regelen, men forvente å betale mer for bil utleie. Selskaper tilbyr både begrenset og ubegrenset kjørelengde for biler har for utleie. Kontroller at du har gjort en tydelige besluttsomhet på hva du får før en bil.

Det er fordeler og ulemper med begge alternativer som du må ha en klar forståelse av. Som du ta ansatt bilen fra utleiefirma, må du sjekke bensintanken å vite om du vil returnere det tomt eller drivstoff. Mange ignorere dette, men det er svært viktig. Hvis du ikke sender tilbake bilen med drivstoff, men du tok det med drivstoff, vil bilutleiefirma dra nytte av å belaste deg sterkt. Det er også viktig at du forblir observante mot skjulte kostnader som svært få selskaper avslører til kunder.

Holde utgifter Under Søk

Trenger du virkelig ekstrautstyr for bil? Slike ting blåse utgiftene for leie en bil på Stansted flyplass, og du må motstå slike overgrep fra selskapet du delta. Kontroller at du har gått for det beste alternativet som du vil kunne betale for forsikring. Ta i betraktning tredjeparts ansvar, tyverisikring og kollisjon skade avkall når tar opp forsikring for bilen du leie på Stansted flyplass.

Hvis ikke forsiktig, du kan gå tom for penger i et fremmed land og får strandet. Topp hemmelig for å ha den beste opplevelsen når turné Storbritannia blir den beste og anerkjente bilutleiefirma på Stansted flyplass. Ikke være uforsiktig.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,7 av 5)
Nærliggende steder
» London Enfield (32,9 km)
Enfield, Enfield, En3 5qs, Middlesex
» Cambridge (35,6 km)
Cambridge, Cb5 8jl
» London Ilford (40,3 km)
534 538 High Road, Ilford, Ig3 8eg
» London Finchley (42,0 km)
Silverstone Garage, Silverstone Garage, Finchley, N12 8qr
» Luton Lufthavn (43,5 km)
Luton Airport President Way, Luton, Lu2 9ly
» London Bow (44,1 km)
411 Wick Lane, Bow, London, E3 2jg
» London By Lufthavn (45,5 km)
King George V Dock, Silvertown, London, E16 2px
» London Edgware Road (47,7 km)
Edgware, Ha8 7ef
» London Marble Arch (51,1 km)
Marble Arch, Marble Arch, London, W1h 7bd
» London Lewisham (51,4 km)
Lewisham, Lewisham, London, Se13 5pl
Sitemap