RO
Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Coopers End Road, Coopers End Road,, Stansted, Cm24 1rj (Marea Britanie)
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto Londra Aeroportul Stansted

Închirierea unei maşini în Marea Britanie ca un vizitator este o afacere foarte dificil, dacă nu vă informaţi pe regulamentele puse în aplicare. Tu trebuie să care în serios în considerare atunci când intră în ţară prin Aeroportul Stansted.

Acest lucru este că veţi obţine pentru a închiria o maşină chiar la terminalul aeroportului şi acestor furnizori va avea nici un moment să te scurt pe astfel de lucruri. Acesta va avea propriul efort pentru a face cercetare şi de a înţelege ceea ce este necesar atunci când caută servicii de închirieri auto.

Cercetare despre masini de inchiriat

Varsta este un aspect cheie, deoarece nu există un minim că o persoană poate inchiria o masina in UK. Dacă sunteţi sub 21 de ani, va fi dificil să se angajeze de orice companie de închiriere maşină aeroportul Stansted, în timp ce pe maxim ei nu se angajeze cei peste 75 de ani.

Unele companii ar putea rupe această regulă, dar se aşteaptă să plătească mai mult pentru masina ta servicii de închiriere. Companii oferă atât de limitat şi nelimitat kilometraj pentru masini au inchiriat. Asiguraţi - vă că aţi făcut o determinare clar pe care vă veţi bucura de înainte de a lua sus o masina.

Sunt avantajele si dezavantajele de ambele opţiuni de care aveţi nevoie pentru a avea o înţelegere clară a. Ca să luaţi masina ta angajat la compania de închirieri, trebuie să verificaţi rezervorul de combustibil pentru a şti dacă vă va reveni este gol sau cu combustibil. Multi oameni ignora acest lucru, dar este foarte important. Dacă nu reveniţi masina cu combustibil încă ai luat - o cu combustibil, compania de închirieri auto va profita de care să vă taxăm puternic. De asemenea, este esenţial că veţi rămâne atent împotriva taxe ascunse, care dezvăluie foarte puţine companii pentru clienţii.

A păstra cheltuieli sub - Check

Aveţi nevoie într - adevăr figuranti pentru masina ta? Astfel de lucruri se umfle cheltuielile pentru închirierea unei maşini de la aeroportul Stansted şi tu trebuie să reziste astfel molestare la compania vă angajeze. Chiar şi pentru asigurare, asiguraţi - vă că aţi trecut pentru cea mai bună opţiune care vă va fi capabil să picior. Luaţi în considerare răspunderea civilă, protecţie împotriva furtului şi coliziune deteriora renunţare atunci când iniţierea de asigurare pentru masina te angajezi la aeroportul Stansted.

Dacă nu atent, s - ar putea alerga afară de bani într - o ţară străină şi obţine blocaţi. Top secretă pentru a avea cea mai bună experienţă atunci când turnee UK devine companie de închiriere mai bun şi reputaţie masina aeroportul Stansted. Nu fi neglijent.

Destinație de Colectare

Hartă:

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,7 din 5)
Destinaţii din apropiere
» Londra Enfield (32,9 km)
Enfield, Enfield, En3 5qs, Middlesex
» Cambridge (35,6 km)
Cambridge, Cb5 8jl
» Londra Ilford (40,3 km)
534 538 High Road, Ilford, Ig3 8eg
» Londra Finchley (42,0 km)
Silverstone Garage, Silverstone Garage, Finchley, N12 8qr
» Luton Aeroport (43,5 km)
Luton Airport President Way, Luton, Lu2 9ly
» Londra Bow (44,1 km)
411 Wick Lane, Bow, London, E3 2jg
King George V Dock, Silvertown, London, E16 2px
» Londra Edgware Road (47,7 km)
Edgware, Ha8 7ef
» Londra Marble Arch (51,1 km)
Marble Arch, Marble Arch, London, W1h 7bd
» Londra Lewisham (51,4 km)
Lewisham, Lewisham, London, Se13 5pl
Sitemap