Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil
Afhentning
Terminal De Llegadas, Alicante, 03071 (Spanien)
Returnering
Hvor er du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrænset kilometertal
Inkluderer alle standardforsikringer
Sammenlign 1.200 biludlejningsselskaber
Ingen kreditkortgebyrer
Gratis aflysning op til 48 timer
Vejhjælp
Gratis ændring
Populære destinationer

Biludlejning Alicante Lufthavn

Alicante, Spanien via Alicantes lufthavn er en havneby på den spanske østkyst, der er kendt for sine fantastiske strande. Denne by er en favorit destination for europæiske borgere søger for at komme væk for en ferie i vinterhalvåret. Turister elsker det fordi det er et solrigt sted med en tiltalende middelhavsklima ideel til udendørs sjov - relaterede aktiviteter. Hvis du vil fuldt ud nyde charmen ved Alicante og andre spanske byer skal du bestille biludlejning.

  • Definition for rentals- Biludlejning tjenester Alicante også benævnt biludlejning er virksomheder, der udlejer biler for en nærmere fastsat periode. Mange turister kommer til Spanien finder, at de sætter pris på bekvemmeligheden ved at have personlige transportmiddel. Lej en bil tjenester aktivere turisterne til at udforske turistattraktioner på deres tempo og tidsplan; der er ferie handler om. Når du går til ferie intet er så stressende som leve dit liv afhængigt af andre folks tidsplaner og ressourcer. Når du lejer en bil i Alicante Lufthavn behøver du ikke at stole på andre for transport; Du kan køre fra sted til sted i dit tempo.
  • Besøg strande i Javea- Alicante er et perfekt sted for strandelskere til at besøge. Der er talrige strande for turister at nyde derfor er der ingen grund til at sidde fast på en enkelt strand for varigheden af dit ophold i denne spanske by. Turister, der besøger Spanien via Alicante Lufthavn kan starte deres badeferie på LaGrandella beach i Javea. Denne strand har vundet udmærkelser for at være den bedste strand i Spanien. Denne strand på Javea er i et hesteskoformet bugt med forrevne klipper og klare turkisblå vand. Den er ideel til dykning og snorkling.
  • Besøg Resorts i Spanien- Når du nyde LaGrandella beach hop ind i din lejebil fra Alicante Lufthavn og besøge feriestedet Benidorm. Her finder du ikke én, men to smukke strande til at udforske, som Poniente - stranden og Levante - stranden. Disse to strande markeret af bjergene, der holder lager kolde vinde og udfylde strandene med varme vind. Hvis du kan lide tidlig morgen svømmer, kan du gøre dette på Levante - stranden i din fritid. Andre aktiviteter, du kan nyde er jetski, sejlads og paragliding. Du vil finde store barer og restauranter foring promenader langs Levante og Poniente strande for sjov, mad og socialt samvær.
  • Besøg naturlige pools for dykning

Når du er færdig med Levante og Poniente strand, køre din bil leje bil fra Alicante Lufthavn til San Juan de Alicante - stranden. San Juan - stranden ligger 2900 meter lang, og det er også kun 25 kilometer fra lufthavnen derfor det er en dejlig strand spot til udgangen du spansk badeferie. San Juan har naturlige pools kan du nyde blandt klipperne, og du kan forkæle dig selv i kajakroning, dykning og surfing på denne strand. Disse er blot et par strande, kan du besøge næste gang du ferie i Alicante Spanien.

Indsamling destination

Kort:

Kundebedømmelse
Bedømmelse: (4,7 ud af 5)
Nærliggende destinationer
» Pla De La Vallonga (6,8 km)
» Togstation (8,7 km)
Avda. De Salamanca 1, Avenida De Salamanca 1, 03005
» Centro Hotel Melia (9,5 km)
Plaza De La Puerta Del Mar, 3, 03002
» Elche (12,4 km)
Hospitalet De Llobregat 8, Elche, 03203
» Torrevieja (35,8 km)
Avda. De Las Cortes Valencianas, 6, Torrevieja, 03180
» Benidorm La Cala (43,8 km)
Calle Luis Prendes, 4, Benidorm, 03502
» Villena (46,2 km)
Avd. De, 73, Villena, 03400
» Benidorm Centrum (47,9 km)
Avda. Comunidad Valenciana No. 8 Local 16, Edificio Coblanca 15, Benidorm, 03503
Av Ametlla Mar, Edf. Coblanca 8, Rincon De Loix, Benidorm, 03500
16 Calle Azarbe Del Papel, Murcia, 30007, Mu
Sitemap