Pretraži, usporedi i rezerviraj svoj auto
Mjesto preuzimanja
Terminal De Llegadas, Alicante, 03071 (Španjolska)
Mjesto povratka
Od kuda ste?
Vozač dobi
Zašto carrentalbargains.com?
Neograničena kilometraža
Uključena sva standardna osiguranja
Usporedba 1.200 iznajmljivača vozila
Nema naknada kreditnom karticom
Besplatno otkazivanje do 48 sati
Pomoć u slučaju kvara
Besplatne izmjene

Iznajmljivanje Automobila Zračna Luka Alicante

Alicante, Španjolska putem Alicante Zračna luka je grad i luka na istočnoj Španjolskoj obali koja je poznata po svojim prekrasnim plažama. Ovaj grad je omiljena destinacija za europske građane koji žele otići na odmor tijekom zimske sezone. Turisti ga vole jer je sunčano mjesto uz ugodan aktivnosti vezane uz mediteranskog podneblja idealne za zabavu na otvorenom. U potpunosti uživati šarm Alicante i druge španjolskim gradovima morate rezervirati uslugu najam automobila.

  • Definicija odmor- najam automobila usluge Alicante naziva i car rentals su tvrtke koje iznajmljuju automobile za skup razdoblje. Mnogi turisti dolaze u Španjolsku naći koji vrednuju pogodnost da osobno prijevozno sredstvo. Iznajmiti auto usluge omogućiti turistima da istražite turističke atrakcije na tempo i raspored; To je što odmor je sve o tome. Kada idete na odmor ništa je tako stresno kao živi svoj život ovisno o raspored i resurse drugih ljudi. Kada najam automobila u Alicante Zračna luka ne moraju oslanjati na druge za prijevoz; od mjesta do mjesta možete voziti na svoj tempo.
  • Posjetite plaže Javea- Alicante je idealno mjesto za ljubitelje plaža u posjet. Postoje brojne plaže za turiste da uživaju stoga nema potrebe da se zaglavi na jednoj plaži za vrijeme vašeg boravka u ovom španjolskom gradu. Turista koji dolaze Španjolska putem Zračna luka Alicante početi plaža odmor na LaGrandella plaži u Javea. Ova plaža je dobio priznanja za najbolja plaža u Španjolskoj. Ova plaža u Javea u Makarska sa nazubljene stijene i čisto tirkizno more. To je idealno za ronjenje i snorkeling.
  • Posjetiti mjesta u Španjolskoj- kada uživate u LaGrandella plaže poskok u vaš najam automobila iz Zračna luka Alicante i posjetite Benidorm resort. Ovdje ćete naći dvije lijepe plaže za istraživanje, koje su Poniente plaže i plaže Levante. Ove dvije plaže označava planine koji drže daleko hladni vjetrovi i ispuniti plažama sa toplim vjetrovima. Ako rano jutarnje plivanje, možete to učiniti na plaže Levante u slobodno vrijeme. Ostale aktivnosti možete uživati su jet ski, jedrenje i paragliding. Ćete naći veliki kafića i restorana obloge šetnice uz Levante i Poniente plaža za zabavu, hrana i druženje.
  • Posjetite prirodne bazene za ronjenje

Nakon što su kroz s plaže Levante i Poniente, vožnjom automobila najam vozila Zračna luka Alicante San Juan de Alicante plažu. Plaža San Juan je 2900 metara, a također je samo 25 km od zračne luke stoga je lijepa plaža mjesto kraj Španjolski na plaži za odmor. San Juan ima prirodne bazene možete potopiti među stijenama, a možete uživati u kajak, ronjenje i surfanje na ovoj plaži. Ovo su samo nekoliko plaža možete posjetiti idući put ti odmor u Alicante Španjolska.

Mjesto Preuzimanja

Karta:

Ocjena
Ocjena: (4,7 od 5)
Obližnje destinacije
Avda. De Salamanca 1, Avenida De Salamanca 1, Alicante, 03005
Plaza De La Puerta Del Mar, 3, Alicante, 03002
» Elche (12,4 km)
Hospitalet De Llobregat 8, Elche, 03203, Alicante
» Torrevieja (35,8 km)
Avda. De Las Cortes Valencianas, 6, Torrevieja, 03180, Alicante
» Benidorm La Cala (43,8 km)
Calle Luis Prendes, 4, Benidorm, 03502
» Villena (46,2 km)
Avd. De Alicante, 73, Villena, 03400
» Benidorm Centar (47,9 km)
Avda. Comunidad Valenciana No. 8 Local 16, Edificio Coblanca 15, Benidorm, 03503
Av Ametlla Mar, Edf. Coblanca 8, Rincon De Loix, Benidorm, 03500, Alicante
16 Calle Azarbe Del Papel, Murcia, 30007, Mu
Sitemap