Keresse, hasonlítsa, bérelje autóját
Átvétel Helye
Leadás Helye
Honnan származik?
Illesztőprogramok Kor
Miért carrentalbargains.com?
Korlátlan kilométer használat
Tartalmazza az összes szokásos biztosítást
Az összes autókölcsönző szolgáltató összehasonlítása
Díjmentes hitelkártya használat
Ingyenes lemondási lehetőség az utolsó 48 óráig
Műszaki segítség
Garantált legjobb áron

Autóbérlés Spanyolország

Madrid, Barcelona, Santander, vagy bármely, a legjobb spanyol városok utazik, hogy elkerülhetetlen lesz autóbérlési lehetőség lesz. Ezek a titkos, a megfelelő földi mozgás képest más lehetőségek állnak rendelkezésre, mint a buszok és a vonatok. Találja magát a dire szüksége autókölcsönző, egyszer már leszállt, Spanyolországban, de akkor nem hogy rohant USD hagy Ön csalódott.

Válassza ki a megfelelő autó

Kell az időt, és válasszon egy autó, amely megfelel az Ön igényeinek elégedettsége a legjobban. Attól függően, hogy a hely, hogy te élén ez hatással lesz a típusú autót, amely úgy dönt, hogy bérel. Ha a városi városokban, választhat könnyű autók, mert a terep finom és utak jól karbantartottak.

Ha távoli részeit Spanyolország, szüksége lesz nehéz kocsival, amely ellenáll a durva terep, amely magában foglalja a rossz utak. Győződjön meg arról, választott a jobb autó a jobb terep. A több ember magával az autó számít, valamint a választás, hogy. Ha egyedül, egy kis autó lesz jó, de több ember megy egy sokkal nagyobb és tágas autó.

A jó dolog az, hogy Spanyolországban autókölcsönző cég kínál ilyen típusú autók, így nem lesz gond, hogy a választás. Ugyanilyen fontos, hogy tudja, hogyan kell használni egy bérelt autó a spanyol utak, mivel a közlekedési rendőrök nagyon kemény a bűnelkövetők. Ön nem számít között közlekedési szabályok elkövetők. Vezetés egy szigorúan a jobb oldalon az utak elzáródása tilos gyors sávokat, biztonsági öv viselése kötelező, és 120 km/h sebességkorlátozás van.

Figyeljük meg a sebességkorlátozás

Meg kell nagyon óvatos, a sebesség, mert túlzott gyorshajtás nagyon veszélyes, és vonzza a izmos bírságot. A másik dolog tudni, hogy van, amikor a befolyásoltság alatt történő vezetés alkohol nem engedélyezett Spanyolországban. Mindenesetre nem autókölcsönző cég az autót fog megbízni egy részeges. 0,25 mg minden liter vér az engedélyezett mennyiségű alkohol a járművezetők, de jó lesz, ha Ön tartózkodik az ivást teljesen.

Baleset esetén a két figyelmeztető háromszögek alert egyéb vezetők az eseményről kell rendelkeznie. Nem veszi egy bérelt autó nélkül megerősítve elérhetőségük.

Értékelés
Értékelés: (4,7 az 5)
Sitemap