Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Ringway Road,manchester Airport, Manchester, M22 5wh (Marea Britanie)
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto Manchester Aeroport

Manchester Aeroportul (codul aeroportului om) este o facilitate de internaţională, care este situată în parohia civile Ringway în Manchester, Anglia. Acesta serveşte un număr mare de pasageri anual şi, prin urmare, ia poziţia a treia ca cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie. Cu toate acestea este cel mai mare aeroport din Londra şi, prin urmare, evaluat ca aeroport de categoria 10. Manchester Aeroportul este situat 13.9 km din oraşul centrul de Manchester city.

Aeroportul facilităţi

Manchester este un aeroport majore, care oferă o varietate largă de facilităţi, care acoperă peste nevoile de toţi călătorii, deoarece oraşului şi din împrejurimi atrage foarte multi turisti care vin aici pentru afaceri, agrement şi cei care sunt pe de tranzit prea. În acest caz, pe lângă facilităţile generale care ar trebui să vă aşteptaţi la aeroport, aeroportul Manchester are facilităţi care servesc nevoilor de provocat fizic, de afaceri şi copii. Părinţii care ar dori pentru a schimba scutece pentru copii lor au o zonă specială de schimbare şi nu există o secţiune în care tinerii pot avea unele mare de timp înainte de transport din aeroport este organizat.

Oamenii de afaceri pe de altă parte au zone de conferinţe şi reuniuni în cazul în care se poate realiza afacerile lor urgente înainte de rubrica la oraş sau zbor de aeroportul Manchester. Persoanele cu handicap au facilităţi speciale, cum ar fi rampele, prietenos parcare domenii şi telefoane scăzute pentru a îmbunătăţi experienţa lor de călătorie şi a le face complet confortabil.

Instalația dispune de excelente baruri, cafenele şi restaurante unde puteţi lua şi bucuraţi - vă de câteva băuturi răcoritoare. Dacă aveţi nevoie pentru a schimba valuta pot face acest lucru în bănci sau biroul de schimb, sau pur şi simplu utilizaţi cardul de credit care se va retrage suma care aveţi nevoie în moneda locală. Mutarea din aeroport

Când sunt setați acum puteţi rezerva un taxi la hotel, şi încă mai există alte mijloace de a ajunge la oraş, care sunt autobuze, autocare, transferuri şi serviciu de închirieri auto. Închirieri auto este cea mai buna alegere de transport, în cazul în care aveţi de gând să fie aici pentru un număr de zile, deoarece veţi avea nevoie de un mod convenabil, de încredere şi la preţuri accesibile de transport pentru a merge la intalniri, sau vizita diverse atracţii fără să vă faceţi griji despre întârzieri având pentru a extinde şederii dumneavoastră în timp ce un taxi este în aşteptare pentru tine.

Atractii locale

Închiriez o maşină şi să vizitaţi site - urile principala atractie, şi dacă sunteţi un pasionat de fotbal, atunci trebuie să înceapă cu al giganţi de fotbal, Manchester United. Old Trafford este o atractie uimitoare şi aţi putea fi norocos sa ma uit la un meci cu suporterii locale şi experienţa experienţa electrizant de fotbal live. Unele dintre alte atracţii în cazul în care masina ta angajat ar trebui să vă sunt Manchester Arena, Manchester Catedrala, oameni pe Muzeul de istorie, Galeria de artă Manchester şi Heaton Park pentru a numi doar câteva.

Destinație de Colectare

Hartă:

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,7 din 5)
Destinaţii din apropiere
28 Store Street, Manchester, M1 2wd
» Manchester Oras (12,7 km)
Twining Road, Trafford Park, Manchester, M17 1sh
Station Approach, Todd Street Meeting Point: Outside Pumpkin Cafe, Meeting Point: Outside Pumpkin Cafe, Manchester, M3 1pb
» Liverpool Aeroport (38,7 km)
Liverpool, L24 1yd
» Stoke On Trent (39,4 km)
Stoke On Trent, Stoke On Trent, St4 7rb, Eng
» Chester Railway (44,3 km)
Bumpers Lane, Chester, Ch1 4lt
» Chester (45,6 km)
Bumpers Lane, Chester, Ch1 4lt
Level 2 Liverpool Lime Street Multi Storey Car Park, Lord Nelson Street, Liverpool, L3 5qb
» Burnley (47,0 km)
Eastern Avenue, Brownhead House, Burnley, Bb10 2ap
Sitemap