Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Mallorca Airport, Mallorca, 07071, Palma De Mallorca (Spania)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring
Populære Destinasjoner

Leiebil Mallorca Lufthavn

Mallorca ligger ligger 8 kilometer øst av Palma, hovedstaden i Mallorca. Det er vanligvis referert til som Son Sant Joan flyplass og er den tredje største flyplassen i Spania. Det er vanligvis opptatt i sommermånedene når turister fly i Spania, nyt basking under den varme solen og ha det moro på stranden. Antall passasjerer bruker dette anlegget er økende i år, og det er derfor det er bedre i sin vurdering.

Spania har vært i forkant som et populært turistmål, og de fleste turister fra Frankrike, Storbritannia og Tyskland velger for å tilbringe sin tid her på sine ferier. Dette forklarer hvorfor vil du finne mange internasjonale flyvninger som opererer her. Air Berlin og Air Europa er noen av de store flyreisene som bruker Mallorca flyplass, selv om det er mange andre flyselskaper som bruker dette anlegget som de flyr turister av øya.

Fasiliteter

Mallorca ligger godt rustet til å håndtere 25 millioner passasjerer årlig og som betyr omtrent 12.000 reisende en time, som kommer gjennom dette anlegget til enhver tid. Utvidelsesplaner pågår fortsatt å øke kapasiteten at Mallorca flyplass kan håndtere og forbedre reiser opplevelsen av alle besøkende.

Anlegget har et forretningssenter, men alle de andre moderne bekvemmelighetene er tilgjengelige, som inkluderer nettbank fasiliteter som minibanker og forex utveksling byråer, restauranter, kaféer, snack barer, VIP salonger. Fysisk angripe reisende får tilgang til alle Mallorca flyplass fasiliteter takket være installasjoner som ramper og vennlig utstyr som er plassert på nivåer som er lette å nå.

Flytte ut av flyplassen

Transport av Mallorca lufthavn er tilgjengelig i form av busser, transport og drosjer som vil koble deg til hovedstaden og andre destinasjoner som nærliggende feriesteder og byer. Hvor destinasjonen er derfor, kan du velge din transportmiddel og du vil bli drevet det innen minutter.

Bilutleie er tilgjengelig for turister som ønsker å tilbringe ferien og flytte rundt privat. Alt du trenger å gjøre er nærme Bilutleie pulter på ankomster og velg din favoritt selskapet. Litt pruting er greit slik at du får den beste avtalen. Du kan også rent - a - car online på hjemmesidene til forskjellige bilutleiere tilgjengelig, og det får du gode rabatter dermed spare tid og penger i prosessen.

Sett deg selv fri og utforske Mallorca og omegn, det er mange severdigheter å se og hyggelige aktiviteter å delta i hele ferien.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,7 av 5)
Nærliggende steder
Camino De Can Pastilla 72, Palma, 7610
» Playa De Palma (2,8 km)
Calle Marbella 53 B, Palma De, 07610
» Camí Fondo (4,4 km)
» Palma De By Centre (8,7 km)
Carrer Montsenyor Palmer, 3, Palma De, 07014
Avda. Ingeniero Gabriel Roca 29, Bajos Hotel Palace Atanea, 07014, Palma De
» Bendinat (13,9 km)
» Magalluf (17,9 km)
Magalluf, Magalluf, 07181
» Santa Ponsa (23,0 km)
C/ramon De Moncada 9, Santa Ponca Calvia, 07180
» Paguera (24,2 km)
Paguera, Paguera, 07160
» Colonia San Jordi (34,1 km)
Colonia De S Jordi, 07638
Sitemap