Sök, jämför och boka din hyrbil
Hämtningsplats
Malaga Airport, Malaga, 29004 (Spanien)
Återlämningsplats
Var kommer du ifrån?
Ålder
Varför carrentalbargains.com?
Obegränsad körsträcka
Inkluderar alla vanliga försäkringar
Jämför alla biluthyrningsfirmor
Inga kreditkortsavgifter
Gratis avbokning upp till 48 timmar
Haverihjälpavgift
Fantastiska priser garanterat
Mest populära destinationer

Hyrbil Malaga Flygplats

Malagas flygplats ligger en betydande installation i Spanien när det gäller turism, eftersom det är en internationell flygplats (kod AGP), som serverar spanska Solkusten – översatta kusten av solen – regionen huvudsakliga turist attraktion i detta land. Efter Madrid, Palma de Mallorca och Barcelona är Malaga Flygplats den fjärde mest trafikerade.

Det är ligger 8 kilometer i sydväst om staden Malaga. Flygplatsen fungerar direkt flyg till många internationella destinationer och därför kan du vara säker på service i världsklass när du landar på denna flygplats.

Faciliteter Malaga flygplats

Förutom de detaljerade flygplatstransport på Malaga Flygplats hittar du andra förstklassiga bekvämligheter som du kan använda för att göra din resa erfarenhet så trevlig som det kan vara här i Malaga. Några av dem är bankomater och Exchange bås, restauranger och kaféer, trådlöst internet för dem som vill fånga upp några jobb, mötesrum, kapell, VIP Lounge, medicinskt center för nödsituationer, taxfree - butiker och flera av de moderna bekvämligheter som du kan förvänta dig på en internationell flygplats.

Rörelsehindrade personer har sin plats här på Malaga flygplats, där särskild vård erbjuds genom ramper som gör deras rörelser lätt, lämpliga tvättrum, rullstolar och dedikerad parkeringsplatser i alla parkeringar.

När du landar på Malaga flygplats och känner sig lite trött där du skulle behöva en vila behöver du inte resa omedelbart eftersom du kan boka ett hotellrum i Malaga Flygplats att fräscha upp och återfå energi att fortsätta med det semester uppdrag som förde dig till denna stora region i Spanien.

Reser från flygplatsen

Din budget avgör typ av flygplatstransfer du, eftersom på Malaga flygplats finns olika transportmedel till och från anläggningen. Det finns tåg och tunnelbana, bussar, långfärdsbussar, transfer, staden bilar, limousiner och taxibilar. Du kan också ordna för en bil hyra tjänst som är tillgänglig från någon av hyrbilsföretag ligger vid mottaganden.

Utforskning av denna del av världen kommer att vara mycket enkelt och roligt när du kör dig själv och din familj i en hyrbil. Du kan ta kostnaden för att hyra en bil ner om du ordnar med hotellet du kommer att bo i, så att de kan förse dig med en bil och erbjuda dig tjänsten boende som ett enda paket. Ett rabatterat erbjudande kommer att vara mycket sparsam när det är ett enda paket, och du kommer också undvika stressen av att hantera ett stort antal tjänsteleverantörer.

Du kan också begära för en guide från ditt hotell, för de bästa attraktion platser som du bör besöka. Fortfarande kan du hyra en guide från samma hotell göra din upplevelse livliga och informativ.

Upphämtningsadress

Karta:

Betyg
Betyg: (4,7 av 5)
Närliggande destinationer
» Ortega Y Gasset (4,1 km)
C/ Orotava 33, 29006
» Torremolinos (4,6 km)
Torremolinos, 29620
» Centralstation (6,3 km)
No Truck Return*no Admite Furgoneta, No Truck Return*no Admite Furgonetas, 29002
» Carretería (7,9 km)
C/ Carreteria Nº82, 29008
» Benalmadena Costa (9,1 km)
Avenida De Antonio Machado 42, Benalmadena, 29630, Málaga
» Benalmadena (9,3 km)
Paseo Maritimo 64, Galeria Comercial H Yaramar, Fuengirola, 269640, Málaga
» Fuengirola (19,0 km)
Calle Martinez Catena 6. Hotel Las Palmeras., 29640
» Antequera (40,0 km)
Manuel De Aguilar 64, Antequera, 29200
» Marbella City (40,3 km)
Marbella, 29600
Sitemap