Søk, sammenlign og book din bil
Henting
*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820 (Spania)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring
Populære Destinasjoner

Leiebil Barcelona Lufthavn

Hvert år, er Barcelona flyplass fylt med mange European turister som ønsker for å tilbringe en hyggelig ferie i Spania. Hver sjanse de får, europeere flokk til Spania for ferie og ferie for å nyte varme klima og rik kulturen. Mange av disse turistene bruker Bilutleie til slik at de kan nyte selv - stasjonen ferie uten å bruke offentlige transportmidler.

Når du ankommer Barcelona flyplass og plukke din leie, er det tid å nyte synet og lyden Spania har å tilby. Bruk Bilutleie traversere fra by til by nyter hva er unikt med hver by.

Spanske byer å besøke og deres attraksjoner

  • Sevilla- hvis du er en arkitektoniske entusiast, Sevilla er et flott sted å besøke. Denne byen har en flott blanding av moderne, renessanse, gotikk og Mudéjar arkitektur. Sikre du Metropol parasoll, som er et flott eksempel på spansk moderne design. Mange turister besøker Spania via Barcelona flyplass også kjøre til Sevilla å se den Plaza de Toros de la Maestranza. Dette er den eldste tyrefekterarenaen i Spania som har eksistert siden 1758 og tyrefekting er fortsatt holdt der i dag.
  • Madrid- fra Barcelona flyplass, kan du også få en leie fra pålitelig bilutleie og besøker Madrid. Madrid er et flott sted for å besøke museer gode eksempler Museo Reina Sofia og Prado - museet. Hvis du besøker Madrid under nyttår, deretter gå Puerta del Sol der mange mennesker samles for å ønske velkommen nyttår hvert år.
  • Bilbao- fra Barcelona flyplass, kan du også bruke Bilutleie for å nyte noen spanske byen sjarm i byen Bilbao ved å besøke Casco Viejo i Bilbao. Du kan også nyte noen moderne arkitektur ved å besøke fantastiske Guggenheim Museum, og kunst entusiaster vil også nyte besøk Bellas Artes Museum som er ganske nær Guggenheim Museum. Også ta deg tid til å besøke det største innendørs markedet i Europa kjent som markedet La Ribera.
  • Valencia- du kan også bruke leie bil tjenester å kjøre til Valencia fra Barcelona flyplass. Valencia er en havneby som er hjem til den hellige gralen. Turister flokker til Valencia katedralen for å se den hellige gralen hvert år. Hvis du liker å tilbringe har tid på stranden Valencia mange strender for deg å besøke. Noen gode eksempler på populære strendene er Malvarosa beach og Playa de Pinedo beach. Du kan ikke la Valencia uten å besøke City of Arts and Sciences. Denne gruppen av futuristisk bygninger er en glede å se. Du vil dra fordel av Bilutleie som offentlig transport er litt utfordrende her. Det er spesielt vakkert å se denne turistattraksjon om natten. Du vil nyte å se L'Hemispheric, El Museu de les Ciències Príncipe, L'Umbracle og L' Oceanogràfic blant andre attraksjoner på City of Arts and Sciences.

Neste gang du besøker Spania via Barcelona flyplass; ikke bare gå rett til Marbella der den er fullpakket med turister. Først nyte disse turistattraksjoner og sikre du bestiller en leie for bevegelsesfrihet.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,7 av 5)
Nærliggende steder
*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820
Terminal 1 & 2 Llegadas, El Prat De Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820
» Mas Blau (3,2 km)
Parque De Negocio Mas Blau, Selva 9, Prat Llobregat Bcn, 08820
» Train Station Sants (11,4 km)
Devolucion Cars: Pk Saba Train Stat, Plaza Países Catalanes, S/n, 08014
» Gran Via (14,2 km)
** No Trucks Return **, 08010
» Centre De La Vila (15,2 km)
C/ Rosa Sensat, 4 (entrada Parking), 08005
» Nord (15,7 km)
** No Trucks Return **, 08018
» Martorell (24,9 km)
Pau Claris, 46, Martorell, 08760
» Sabadell (29,1 km)
Sabadell, 08205
» Terrassa (31,0 km)
Carretera Montcada, S/n, Terrassa, 08223
Sitemap