Pretražite, Uporedite i Sačuvajte
Preuzimanje
Malaga Airport, Malaga, 29004 (Španija)
Povratak
Odakle ti?
Starost vozača
Zašto carrentalbargains.com?
Neograničena kilometara
Kasko osiguranje
Zaštita od učešća trećeg lica
Bez provizije na plaćanje kreditnom karticom
Zaštita od krađe
Nema naknade za prepravke rezervacije
Najbolja cena zagarantovana

Malagi Aerodrom Najam Automobila

Malagi aerodrom je značajan instalacije u Španiji kada je u pitanju turizam, jer je Međunarodni aerodrom (kod AGP), koji služi Costa del Sol – prevedene obale sunca – regionu glavnih turističkih atrakcija ove zemlje. Nakon Madrida, Palma de Majorci i Barcelona, Malagi aerodrom je četvrta najprometnija.

To se nalazi 8 kilometara na jugozapadu od grada Malagi. Na aerodromu posluje direktan let za mnoge međunarodne destinacije i otuda ti budi siguran prvoklasnu uslugu kad sletite na ovaj aerodrom.

Pogodnosti na aerodromu u Malagi

Osim detaljne aerodrom transfer na aerodromu u Malagi, očekuju vas ostale vrhunska klasa pogodnosti koje možete koristiti da bi tvoja putovanja iskusiti prijatnijim koliko može biti ovde u Malagi. Neki od njih su bankomati i Exchange kabine, restorani i kafići, bežični internet za one koji bi hteo da nadoknadimo neki posao, sastanak soba, kapela, VIP salon, medicinski centar za hitne slučajeve, bescarinske prodavnice i od moderne pogodnosti koje možete očekivati na međunarodnom aerodromu.

Fizički onesposobljenih ljudi imaju svoj prostor ovde na aerodromu u Malagi, gde je posebnu negu ponudio kroz rampe koje čine njihove pokrete polako, odgovarajuće radijskim, pristup invalidskih kolica i namenski parking mesta u svim parkovima auto.

Kad sletite u Malagi aerodrom i se osećam malo umoran gde bi potreban vam je odmor ne morate putovati odmah jer ti mogu rezervisati sobu u hotelu u Malagi aerodrom da osveћim i povratite energiju da nastavim sa misijom odmor dovela u ovaj veliki region od Španije.

Putovanje od aerodroma

Vaš budžet određuje vrstu aerodrom transfer koji ćete koristiti, jer na aerodromu u Malagi postoje razne prevoznim sredstvima od objekta i. Tamo je voz i podzemna, autobusi, treneri, љatlove, grad automobila, limuzina i taksija. Takođe možete organizovati za neki servis za iznajmljivanje kola, koji je dostupan sa bilo koje od iznajmljivanja kompanije koja se nalazi na za dolaske.

Istraživanje ovog dela sveta biće vrlo lako i zabavno kada vozite sebi i svojoj porodici u iznajmljenom autu. Povedi trošak unajmljivanja auto dole ako organizujete u hotelu će ostati u, tako da oni mogu da vam pružiti auto i da vam ponuditi usluge smještaja kao jedan paket. Sa popustom ponuda će biti ekonomičnost kada je jedan paket, a takođe ćete izbeći klada suočavanja sa brojnim dobavljači usluga.

Takođe možete da zatražite za vodič tvoj hotel, za najbolja mesta atrakcija koje bi trebalo da posećujete. I dalje mogu da zaposlim vodič u istom hotelu kako bi vaše iskustvo, živahna i informativno.

Preuzimanje

Mapa:

Kupac rejting
Rejting: (4,7, 5)
Obližnje Destinacije
C/ Orotava 33, Malaga, 29006
» Toremolinosu (4,6 km)
Torremolinos, 29620
No Truck Return*no Admite Furgoneta, No Truck Return*no Admite Furgonetas, Malaga, 29002
» Benalmadena Costa (9,1 km)
Avenida De Antonio Machado 42, Benalmadena, 29630, Málaga
» Benalmadena (9,3 km)
Paseo Maritimo 64, Galeria Comercial H Yaramar, Fuengirola, 269640, Málaga
» Malagi Antequera (40,0 km)
Manuel De Aguilar 64, Antequera, 29200
» Marbella (40,3 km)
Marbella, 29600
N340 Kilometro 175, Ctra 340 K175 Puerto Banus, Nueva Andalucía, Marbella, 29660, Malaga
» Nerja (54,2 km)
Edificio Toboso Ii Local 8, Edificio Toboso Ii Local 8, Nerja, 29780, Málaga
Sitemap