Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Arrivals Hall With Their Flight Det, Meet & Greet Station - Flight Number Mandatory, Preveza, 48100 (Grčija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Preveza Letališče

Obstaja zelo veliko razlogov, zakaj Preveza letališče bo dobra vstopna točka za vaš obisk v Grčiji. Eden od teh razlogov je strateško lokacijo, ki je všeč veliko mednarodnih obiskovalcev. Ampak, to je avto najemnine na voljo da bi potniki pade za letališče na račun drugih. To je med nekaj letališč na svetu, kjer imajo obiskovalci stotine potovanja podjetja lahko izbirate za svoje potrebe prevoza tla.

Primerjaj vse storitve izposoje

Ob prihodu na letališče Preveza, biti zelo previdni, saj boste soočeni z agenti iz različnih podjetij, ki so vse želi vam woo na njihovi strani. Bodo poskušali prepričati, in če niste previdni, boste morda na koncu izbrali napačnega.

Najboljša stvar za narediti je, primerjajte vrste avtomobilov, ki jih ponujajo, svoje stroške in splošni servis ugotoviti najbolj primeren one. Vsak najem avtomobila družba bo prišel k vam s posebni pogoji, ki jih morate upoštevati.

Ne bodi na hitenja, da bi odločitev. Mogoče imate slabe čase, ampak iščejo najem avtomobila v Prevezi letališče bo obrnil vse pozitivno. Vendar, vi should zaslužiti samo avto, da ste zelo dobro seznanjeni z, v primeru, da boste voziti sami. Boste dobili taxi od letališča do centra mesta po ceni 20 evrov medtem ko avtobusnih postajališč vse do Lefkas. Obstaja več drugih objektov na letališču, ki bo pomagal okrepiti svojo izkušnjo.

Brezcarinske prodajalne se nahajajo na terminalu, kjer boste storili nakupovanje po nizki ceni. Ni nobenega davka, obračunanega trgovin tako boste dobili najcenejši nakup možnosti. Preveza letališče bo najboljše mesto za nakupovanje, ko so omejena sredstva ali keen zmanjšali stroške.

Neomejene možnosti

ATM je na voljo tudi na letališču Preveza, kje vse vaše transakcije denarja, vključno z izmenjavo valute. Do tri kavarne/palice so na voljo znotraj letališča zadovoljiti vaše družabno življenje na najboljši način. Prav tako so hoteli v bližini letališča z pretakališče.

Vključujejo tiste, ki iščejo nastanitev iz Daluz Boutique Hotel, Sesa Boutique Hotel, Margarona Royal Hotel in Dionisos. Ko izberete hotel za sprejem na pogled na svoje cene, sobe na voljo in na splošno razkošno narave. Naj ne sprejme, v hotelu ste ne udoben s.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,5 od 5)
Bližnje destinacije
» Preveza (4,2 km)
2 Spiliadou Street, Preveza, 48100
» Agrinion (4,8 km)
» Lefkada (11,4 km)
Town, 10 F. Panagou Str, Lefkada, 31100
Meet Amd Greet, Lefkada, 31100
Agios Nikitas Main Rd., Lefkada, 31 100
» Lefkas Nydri (24,3 km)
5 minute Walk From Port, 5min Walking Distance From Port, Nidri, 31100
» Parga Livada (51,2 km)
2 Spyrou Livada Street, 1 Klm From Port, Parga, 48060
» Parga (52,2 km)
2 Spirou Livada Str., 1 Km From Port, Parga, 48060
Sitemap