SI
Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Alexandroupolis, 68100 (Grčija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Letališča Alexandroupolis

Letališča Alexandroupolis že obstajajo od leta 1944. Služi širše regije mesta Alexandroupolis, Grčija. Razcvet v turistični dejavnosti je privedlo do nedavno nadgradnjo letališča ravnati več mednarodnih letov. Od letališča, lahko preprosto glavo v Turčijo z najetim avtomobilom kot se nahaja nekaj kilometrov od meje. E90 cesta povezuje letališče s Turčijo.

Letališča Alexandroupolis je še treba v celoti posodobljena bolje služiti na vedno večje število dnevnih prihodov. Obstajajo načrti lokalnega organa za povečanje števila vzletno - pristajalne steze in zgraditi dodatne terminal. Celotnega razvojnega procesa je pričakuje, da bo hitro spodobiti se dinamično regionalnega razvoja.

Alexanroupili je reklama in pristaniško mesto. Obstaja veliko rekreativnih dejavnosti vredna vašega časa, vključno s kajakom, ribiških in oglede. Za potovanje po mestu z lahkoto, menijo najem avtomobila iz lokalnih avto najem objekta. Znotraj letališča Alexandroupolis, več vlada licenco agencije nudijo izposojo avtomobilov. Pa tudi vzdrževanje avtomobila. Še več, lahko izberete avtomobil, ki najbolje ustreza vašim slog in proračuna.

Za najboljši prevoz, najem avtomobila

Druga prevozna sredstva, ki so na voljo od letališča je vlak, avtobus in taksi prevoza. Za turistično, vkrcanje javni prevoz pomeni izziv tudi jezikovne ovire in nelagodje. Poleg tega, možnosti za zamude so visoke zaradi pogosto ustavi. Najem avtomobila je rešitev za vaše woes prevoza. Če ste licenco voznik, lahko sami vozite po mestu. Druga možnost je, si lahko izposodite poklicni voznik cum turističnega vodiča razkazati vi najboljših krajev za obisk.

Stvari za početi

  • Ribolov: glede na to mesto je ribiško mestece v 19. stoletju, je tradicija skoraj ni spremenil. Lahko spot nekaj domačini vedno izvajali dejavnost preživetje. Storite to za zabavo. Poleg tega, domačini so topel in velikodušni. Zagotovo, da boste dobrodošli kolegi ribič, začasno.
  • Šport: mesto je bogato v športne dejavnosti. Tukaj je kraj, kjer so igrali prvih olimpijskih iger. Igre so še vedno pogosti danes in Pridružite se domačini, rugby, nogometu, odbojki in druge skupne igre. Obiščete lahko Fotis Kosmas stadion za bolj športne dejavnosti.
  • Hoteli in restavracije: Večina hotelov in restavracij v mestu služijo okusne jedi. Prav tako ponujajo dovolj parkirnega prostora za najetim avtomobilom in nastanitve glede na velikost žepu. Služijo, okusne jedi in globalno znanih kuhinj.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,5 od 5)
Bližnje destinacije
» Alexandroupolis (7,1 km)
84,dimokratias Avenue, Alexandroupolis, 68100
392 Dimokratias Avenue, Alexandroupolis
Sitemap