Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Meet & Greet Station, Meet & Greet - Flight Number Mandatory, Zakinthos, 29100 (Grčija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Letališče Zakynthos

Zakintos je turizem vozlišče v Grčiji in prisotnost Zakynthos letališča dodaja vrednost da. To je bil ključni privlačnost za mednarodne turiste, ki raje obisk države, ki uporabljajo letališče. Veliko ljudi se sprašujem, zakaj turistov raje letališča nad druge možnosti v državi in razlogi so zelo preprosta in enostavna. Seveda, boste dobili v uporabo letalo. Obstajajo tako mednarodne kot tudi domačih letov, ki služi letališče.

Kopenski prevoz je ključnega pomena

Ko ste na letališču Zakynthos, kopenski prevoz bo prišel prav za vaše gibanje okoli. Vi moči raje imeti rabiti avto in to bo mogoče s pomočjo iščejo najem avtomobila, ki so na voljo na terminalu. Število agencij, ki ponujajo storitve, najem avtomobila je velik, tako da ne boste imeli težave z izbiro, da ustrezajo vašim potrebam.

Če nameravate iti touring je upcountry, morate izbrati težko telesno in 2 - kolesni pogon avtomobila, ki bo ustrezala težkih terenih. Vsaj ste prepričani dobili najboljši avto najem storitev na Zakintos letališču v zvezi s ceno in tip avtomobila. Javni prevoz je tam za obiskovalce, ki nimajo finančnih mišice, ki so potrebne za najem avtomobila. Če ste v tem razredu, odločala avtobus letališču Zakintos.

Čeprav njihovih cen so pošteni, boste našli avtobusi nezanesljiv in včasih inconveniencing, če ste v naglici. Dajo nekaj postankov na poti od letališča tako boste na koncu porabi veliko časa na cesti kot z najetim avtomobilom. Car najem podjetja ponujajo skuterji in motorna kolesa, kot alternativa za gibanje po mestu. Menite, da ob eno, če ste dobri v kolesarjenje.

Kolesarjenje in kolesarjenje tudi dobro

Kolesa lahko dobra izbira zaradi hribovitega terena, pa niso zelo močan. Pravijo, da ko greš v Rim, ne pa tudi Rimljani. Kolesarjenje je eden od skupne kulture v Hrvaška, in obstaja možnost, da ob kolesa za kopenski prevoz. Obstajajo najame kolo, boste naleteli na Zakintosu iskati za premikanje.

To je videti zelo tradicionalen način prevoza, vendar bo dobro za ljudi, ki imajo radi veliko raziskuje. Vi moči poiskati možnosti prevoza teh tal, ko ste na letališču Zakynthos ali najava pri Rent - a - car.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,5 od 5)
Bližnje destinacije
» Zakynthos (1,5 km)
Odos Aerodromiou, Zakynthos, 291 00
38 Lomvardou Street, Zakynthos, 29100
Robinson Club Kyllini Beach, Robinson Club Kyllini Beach, Kastro Kyllinis,vartholomio, 270 50
» Katakolo (39,7 km)
West Peloponese, Katakolon, 27100
» Kefalonia letali (52,9 km)
Flight Number Mandatory, Kefalonia, 28100
» Kefalonija Lassi (57,4 km)
Kefalonia, Kefalonia, 28100
Kefalonia, Lassi, Kefalonia
» Kefalonia Xi (61,4 km)
» Letališča Araxos (65,1 km)
9 Karolou & Agiou Dionisiou Street, Meet And Greet, Araxos/patras
9 Karolou & Agiou Dionisiou Street, Meet And Greet, Araxos/patras
Sitemap