SI
Iščite, Primerjajte in Privarčujte
Prevzem
Opposite Arrival Hall, Heraklion (Grčija)
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj carrentalbargains.com?
Neomejeni kilometri
Kasko zavarovanje v primeru nezgode
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Lokalne takse
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Zagotovljena najboljša cena

Najem Avtomobila Kreta Letališče Heraklion

Letališče Heraklion Kreti (HER) je glavna letališča na otoku Kreta, Grčija. To se nahaja približno 5 km vzhodno od središča mesta Heraklion in si delijo civilne in vojaške. Je še vedno drugi najbolj obremenjenih mednarodno letališče v državi. Od njenega odprtja leta 1971, je bila obnovljena večkrat, in danes, obravnava več kot 4,9 milijonov na leto.

Pridobivanje: iz Heraklion Kreta airport

Tam so briljantno, taksijem in trajektne storitve. Letališče Heraklion Kreta je zelo zaseden, vendar vaš prevoz lahko lažje, kot kdajkoli prej, če se odločite za najem avtomobila. Ste na prostosti najeti avto ob prihodu, vendar najboljša možnost je, narediti predhodne rezervacije z najem avtomobila družba po vaši izbiri. Tako boste odpadki ne čas po prihodu, saj bo avto po vaši izbiri, ki samo čakajo na vas.

Krajev za prikaz v Kreta in Heraklion

  • Heraklion Archeological Museumje eden izmed vodilnih turističnih znamenitosti v Grčiji in široko praznujejo svojo široko minojske zbiranja. Če vas zanima v razumevanje Kreta je bogato zgodovino, te izjemne muzej je mesto. Prek odbora podrobno gaming, okrašena s slonovino, kristal, zlata in srebra, boste dobili več vpogled v minojske življenje.
  • Samarije Georgeje nacionalni gozdni Kreta s cvetjem, zelišča dreves in še veliko več. Pridejo in se sprehodili skozi najdlje, zapeljivo in najbolj krasen sotesko v Evropi. Prosim nosijo udobne čevlje, ker hoje, ki se začne od Omalos planote, preko bele gore in v majhnih vasi Aghia Roumeli ni manj kot 18 km.
  • Tavernaje tradicionalno javno eating - house Grčija. Želite jesti in piti Grčija? Letališče Heraklion Kreta, glavo naravnost za to neverjetno mesto, katerih kakovost kuhanje je glavna atrakcija.
  • Palace of Knossosje najbolj znani zgodovinski atrakcija na Kreti. Upam, da ne bo živel Kreta, ne da bi videl, kaj je posebnega o kaj je zelo veliko let za izgradnjo. Začel z arheolog Minos Kalokerinos leta 1878 in leta 1930 z britanski arheolog Sir Arthur Evans. Dvorišča, zasebni apartmaji, kopeli in freskami jemlje dih.

Zato je pametno najeti avto na Letališče Heraklion Kreta, je cenovno in priročen način za ogled tega velika turistična destinacija.

Prevzem

Zemljevid:

Ocena izdelka
Ocena: (4,5 od 5)
Bližnje destinacije
» Kreta Heraklion (1,3 km)
Nea Alikarnassos, Heraklion, 71601
Heraklion Port, Nearchou Avenue, Meet & Greet In Terminal Building Next To Information Desk, Heraklion
» Chersonissos Kreti (17,7 km)
25 Dimokratias Street, Chersonissos, 70014
» Kreta Hersonissos (20,0 km)
25 Dimokratias Street, Chersonissos, 70014
» Elounde (50,5 km)
Elounda Beach Hotel, Elounda, Crete, 72053
Akti Koundourou 28, Agios Nikolaos, 721 00
15, I. Koundorou Str., Agios Nikolaos, 72100
5 Mahiton Scholis Chorofylakis, Sofokli Venizelou Street, Rethymno, 74100
» Rethymno Kreta (62,9 km)
Rethymnon
Sitemap