Garantat Cele Mai Bune Preţuri
Locaţie de plecare
Poligono Industrial Parcela 1 A, Vilobi D Onyar, Vilobí D'onyar, 17185 (Spania)
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce carrentalbargains.com?
Kilometraj nelimitat
Include toate asigurările standard
Comparaţi 1.200 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Asistenţă auto
Modificare gratuită a comenzii

Închirieri Auto Girona Aeroport

Spania are unele dintre cele mai uimitoare plaje din lume. În fiecare an, mulţi turişti vizita Spania prin intermediul Girona aeroport în căutarea de a face nimic, dar petrece timp pe plajă. Există multe plaje pentru a vizita în Spania; Aici sunt cateva locuri care vă ar trebui să încerca data viitoare când vizitaţi această ţară.

  • Costa de la Luz- dacă sunteţi printre numeroase turiştii care sosesc în Aeroportul Girona în fiecare zi pentru a scapa de vreme rece acasă, Costa de la Luz este locul perfect pentru tine. Numele Costa de la Luz este tradus ca coasta de lumină şi mulţi turişti vizita acest loc folosind servicii de închiriere auto pentru a bucura de soare şi o mulţime de sporturi de apă. Acesta primeşte adesea uimitor vânturi Atlantic, care atrage mulţi iubitori de apă de sport care ia parte la surfboarding şi windsurfing.
  • Costa del Sol- mulţi turişti inchiria o masina la Aeroportul Girona a conduce la Costa del Sol. Afluxul de turisti care viziteaza acest loc în Málaga este uimitor. Numele de coastă del Sol este tradus ca coasta de soare şi mulţi turişti se bucure de pelerin pe plajele ca se bucura de climatul mediteranean frumos. Plaja de pe coasta acest se întinde de mile şi există multe statiuni de - a lungul calea pentru turisti pentru a explora. Puteţi vizita de asemenea satele locale peppering litoralul pentru un gust a stilului de viaţă locale.
  • Sanxenxo- Odată ce ajunge la Aeroportul Girona, puteţi utiliza serviciile de închiriere auto pentru a conduce la Sanxenxo în Galicia. Această regiune în Galicia este bine - cunoscut pentru plajele sale frumoase, care au uimitor de nisipurile albe şi de apele limpezi de cristal albastru. Iubitorii de alimente mare va bucura de scoici, scoici şi stridii, care sunt crescute în această regiune. Seara turistii bucura de barul ţopăit şi dans noaptea departe ca Sanxenxo are o viaţă de noapte foarte vibrante.

Dacă sunteţi vizita Spania cu un grup de prieteni pentru unele distracţie la plaja, apoi utilizaţi serviciile de închiriere auto la Aeroportul Girona să închirieze o Dubă. Angajarea de vehicule de mare este o alegere prudentă de mulţi turişti care vizitează Spania în fiecare zi. Camionete poate transporta un grup de turişti în confort şi chiar găzdui orice bagaje pot avea. Multe din aceste microbuze au transportatorilor care vacanta echipamente cum ar fi surfing, uligaie îmbarcare echipamente şi echipament de snorkeling pot fi transportate cu uşurinţă. Deci data viitoare doriţi să vizitaţi plajele din Spania, utilizează servicii de închiriere auto pentru a calatoriei confortabil.

Destinație de Colectare

Hartă:

Cvaluare a Clientului
Evaluare: (4,7 din 5)
Destinaţii din apropiere
» Girona Gara (9,9 km)
Plaza Espana S/n, Gerona, 17002
» Girona (10,4 km)
Oficina Estacion Tren, Plaza De Espanya Sn, Girona, 17002
» Lloret De Mar (22,9 km)
Fenals, Lloret De Mar, 17310
Calle Bilbao, 5, Platja D´aro, 17250
» Barcelona Vic (42,4 km)
Paseo De La Generalitat,60 Bis, Vic, 08500, Barcelona
» Figueres Gara (44,1 km)
Estacion Ave Figueras Vilafant, Avda. Puig Grau S/n, Vilafant, 17740
» Figueras (44,1 km)
Plaza De La Estacion, S/n, Figueras, 17600
» Barcelona Mataro (47,8 km)
Mataro, Mataro, 08302
Avenida Del Maresme, 103, Concesionario Citroen, Matar, 08302
Estacion De Autobuses, Granollers, 08400
Sitemap