Membandingkan dan menempah kereta anda
Lokasi pengambilan
Lokasi pemulangan
Di mana anda datang dari?
Umur pemandu
Kenapa carrentalbargains.com?
Perbatuan tanpa had
Termasuk insurans semua standard
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Memecahkan bantuan
Dijamin harga yang hebat

Kereta Sewa Amerika Syarikat

Ada perkara yang jelas mengenai Penyewaan Kereta di Amerika Syarikat yang tiap - tiap orang yang tahu tentang. Anda mungkin tahu bahawa kereta sewa adalah boleh dipercayai, mudah dan fleksibel. Selain itu, anda tahu bahawa terdapat banyak syarikat - syarikat di Amerika yang anda boleh terlibat serta mudah berunding harga yang rendah. Mereka adalah cebisan maklumat bahawa anda tidak mengharapkan mana - mana orang untuk memberitahu anda tentang menyewa kereta di Amerika Syarikat.

Sekarang, Terdapat beberapa fakta lain yang tiada siapa yang akan memberitahu anda tentang atau anda tahu tetapi menganggap. Mereka adalah sangat kritikal lagi apabila anda tidak sabar - sabar untuk menyewa kereta di Amerika Syarikat. Sebahagian daripada mereka adalah:

  • Jawatan kosong di Lapangan Terbang terlalu mahal- Syarikat - syarikat sewa kereta di Amerika akan mahu anda menyewa kereta di Lapangan Terbang supaya anda membayar lebih berbanding ke online terkini. Memandangkan mereka dalam perniagaan dan mahu membuat lebih banyak wang, sewa syarikat kereta akan menjadi keberatan untuk memaklumkan kepada anda bahawa. Tempahan awal adalah cara terbaik untuk menjimatkan kos.
  • Kembali kos awal kereta lebih banyak- anda mungkin telah digunakan untuk didakwa untuk mengembalikan kereta anda lewat di negara - negara lain. Bagi Amerika Syarikat, ia akan menjadi lebih mahal jika anda mengembalikan kereta lebih awal. Ini berlaku terutamanya apabila anda akan menikmati diskaun untuk sewa kereta anda kerana Syarikat akan membatalkan yang apabila anda kembali ke kereta lebih awal.
  • Syarikat - syarikat kecil, manfaat lebih besar- ini mungkin kelihatan seperti sesuatu blues itu tetapi ia adalah benar. Di Amerika Syarikat, syarikat - syarikat kecil merupakan antara yang terbaik untuk menawarkan kereta sewa yang anda mahu. Ini adalah kerana ramai orang tergesa - gesa untuk orang - orang besar yang meninggalkan syarikat - syarikat kecil dengan permintaan terhad. Anda boleh mengambil kesempatan daripada keadaan mereka terdesak untuk mendapatkan tawaran yang terbaik di Amerika. Anda dijamin mendapat kadar yang rendah dengan syarikat - syarikat kecil.
  • Pemacu tambahan dikenakan lebih banyak- selagi anda adalah dua orang dewasa yang mencari kereta sewa, Syarikat anda terlibat akan mengenakan kedua - duanya sebagai pemandu. Mereka akan menganggap bahawa anda semua memandu kereta dan memaksa anda membayar tambahan untuk pemacu tambahan. Anda harus berhati - hati apabila menjemput orang ramai untuk kereta anda kerana dewasa akan kira yuran tambahan walaupun mereka tidak memandu.

Realitinya adalah bahawa anda tidak perlu membuat andaian terhadap apa - apa sama ada kecil atau besar semasa Penyewaan Kereta di Amerika Syarikat. Apa sahaja yang anda anggap mungkin bahawa yang tarnishes pengalaman anda.

Nilaian Pelanggan
Kedudukan: (4.6 daripada 5)
Sitemap