Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Bp 248, Geneva, 1215, Geneva (Sveits)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring
Populære Destinasjoner

Leiebil Geneve Lufthavn

Geneva er Sveits tredje største by, og det er på den sørlige bredden av Genfersjøen. Tusenvis av turister besøker denne kosmopolitiske europeiske byen via Genève hvert år, og det er blant de mest besøkte byene i Sveits.

Hva gjør Genève et flott sted å besøke?

Fra Genève reise mange til parker i byen bilutleie. Det er over 20 parker i denne europeiske byen som er fantastiske steder å besøke i sommer.

En annen turistattraksjon er fontenen Jet D'eau som 140 meter høye og er anerkjent over hele verden som høyeste fontenen i verden. Lukk ved flyter Genèvesjøen og bredden er foret med vakre gatemarkeder og kafeer. Innsjøen er en stor attraksjon som besøkende nyte vannsportsaktiviteter på innsjøen og sole deg på The Bains des Paquis.

Mange besøkende til Sveits vet at sveitsiske er kjent for sine utsøkte tid - brikker. En god hyllest til Swiss timepieces er den berømte blomst klokken som består av 6500 blomster. Par besøke Sveits via Genève kan besøke Rousseau Island bruker pålitelig bilutleie.

Zurich

Zürich er en by kjent for sin bank og finans alternativer, men turister fortsatt gå Sveits via Genève å nyte noen av turistattraksjonene her. Bruke leie - a - bilen tjenester besøkende til Zürich nyte mange av kunstgalleriene her. Andre tilbringe tid har det gøy på Zürichsjøen, besøke Rhinen fossefall og shopping på Bahnhofstrasse. Om natten besøker turister Zurich vestsiden å ha noen spennende natteliv.

Lausanne

Mange besøkende til Sveits kommer til Genève og hodet rett til Nord bredden av Genfersjøen til Lausanne. En stor steder å besøke i denne byen er Palais de Rumine der det er fem museer å nyte. Turister som fersk kunst kan se samlingen de l'Art Brut, som er en ukonvensjonell kunstsamling. Andre attraksjoner er de Cantonal botaniske hagene og Museum samt det olympiske museet.

Sveits har andre fantastiske byer turist kan nyte bruker rent - a - car tjenester. Når du kommer til dette landet via Genève, vil du se at dette er et flerspråklig land. Språk talt her er sveitsiske, fransk, tysk og Rumantsch. Engelsk er imidlertid også talt og forstått her dermed turister ikke trenger bekymre språkbarrieren.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,7 av 5)
Nærliggende steder
» Geneva Lufthavn (0,3 km)
Po Box N 62, Po Box N 62, Ferney Voltaire, 01210
» Rue De Lausanne (3,4 km)
Geneva, 1201
Gare De Genève Cornavin, Shopping Gallery, Level 1, Geneva, 1203
» Sentrum (4,4 km)
Rue De Monthoux 2, 1201
Gare Sncf, Annemasse, 74100
» Annemasse (10,5 km)
Annemasse, 74100
Gare Sncf, Bellegarde, 01200
Gare Sncf, Thonon Les Bains, 74200
» Annecy Lufthavn (33,6 km)
Aeroport De Meythet, Annecy, 74000
Gare Sncf, Annecy, 74000
Sitemap