Tentang Kami

CarRentalBargains.com telah mula ditubuhkan pada tahun 2002 dan merupakan sebahagian daripada rangkaian Penyewaan Kereta besar yang beroperasi lebih daripada 300 tapak web dalam 30 bahasa yang berbeza. Secara keseluruhannya, kami telah membantu berjuta-juta pelanggan yang mempunyai keperluan Penyewaan Kereta mereka selama 16 tahun.

Pada tahun 2009, kami bekerjasama dengan ETrawler Ltd untuk meluaskan liputan kami. Ini membolehkan kita bekalan kenderaan di atas 30,000 destinasi di seluruh dunia, kajian terbesar bagi mana-mana pembekal secara online. Ini destinasi terdiri daripada perkampungan-perkampungan kecil ke bandar-bandar besar, Lapangan Terbang tempatan ke Lapangan Terbang Antarabangsa serta Stesen Kereta Api dan pelabuhan feri.

Kami perkongsian kami kami akan membuat perbandingan harga dari lebih 1,200 kereta sewa pembekal supaya kita boleh mencari pelanggan kami pada harga yang terbaik di pasaran. Pembekal ini termasuk semua Antarabangsa jenama utama seperti Hertz, Avis, Europcar, Sixt, bajet, Thrifty, dolar & Enterprise, di samping jenama-jenama tempatan yang disegani seperti Centauro, Citer, Cael & Thai sewa kereta.

Apabila kita Bandingkan harga kami termasuk semua insurans wajib harga kami memberikan sebut harga anda, maka anda akan mendapati tiada tambahan yang tersembunyi. Ini membolehkan anda untuk mendapatkan harga yang akhir dari semua pembekal berbeza dalam satu pencarian yang mudah. Terdapat tiada bayaran kad kredit untuk membuat tempahan.

Jika anda menempah melalui kami, anda masih mempunyai akses penuh perkhidmatan pelanggan dari syarikat sewa yang anda pilih dan anda masih mendapat kualiti kenderaan yang sama. Selain dari itu, anda juga akan mendapat akses ke pusat sokongan 24/7 customer yang dikendalikan oleh ETrawler ltd. Anda akan menerima semua butiran hubungan berkaitan dalam baucar yang terkini serta-merta selepas anda membuat tempahan.

Kenapa carrentalbargains.com?
Perbatuan tanpa had
Termasuk insurans semua standard
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Memecahkan bantuan
Dijamin harga yang hebat
Sitemap