Membandingkan dan menempah kereta anda
Lokasi pengambilan
3600 Terminal Rd, Vandalia, 45377 3312, Oh, Ohio (Amerika Syarikat)
Lokasi pemulangan
Di mana anda datang dari?
Umur pemandu
Kenapa carrentalbargains.com?
Perbatuan tanpa had
Termasuk insurans semua standard
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Memecahkan bantuan
Dijamin harga yang hebat

Kereta Sewa Dayton Lapangan Terbang

Lapangan Terbang Dayton (hari) adalah Lapangan Terbang Antarabangsa terletak 10 batu dari utara pusat bandar Dayton, Ohio. Ia merupakan salah satu Lapangan Terbang paling pesat berkembang di Amerika Syarikat yang mengendalikan lebih dari 1 juta penumpang setahun. Selain itu, Lapangan Terbang ini adalah yang ketiga paling sibuk dan ketiga terbesar di Ohio.

Ke sana sini Dayton

Sistem pengangkutan dari Lapangan Terbang Dayton ke mana - mana destinasi di Dayton dan Ohio pada umumnya adalah sama seperti berjalan di Taman kerana ianya sangat cekap dan terdapat kelainan untuk memilih daripada. Anda boleh pergi untuk Perkhidmatan pengangkutan awam, teksi atau bas ulang - alik. Walau bagaimanapun, jika anda sedang melihat ke hadapan untuk menerokai bandar yang menakjubkan ini dan kawasan - kawasan yang dengan sebaik - baiknya, saya akan mengesyorkan bahawa anda menyewa kereta dari salah satu daripada beberapa syarikat sewa kereta di Lapangan Terbang.

Apa yang perlu dilakukan dan dilihat di Dayton

  • Muzium Kebangsaan Tentera Udara Amerika Syarikat: sama ada anda bersendirian, bersama keluarga atau rakan - rakan, inilah tempat terbaik untuk menjadi. Bagaimana anda ingin ia melihat segala - galanya yang terbang dari Perang Dunia i ke bulan dan seterusnya? Caj umur dan penyertaan anda tidak sepatutnya mengganggu anda kerana tarikan mempunyai banyak untuk ditawarkan secara percuma semua peringkat umur. Apa - apa barang cecair mesti ditinggalkan di dalam kereta kerana mereka tidak dibenarkan melepasi titik semak itu.
  • Taman sejarah Carillon: Jika anda adalah seorang pencinta sejarah, di sini adalah Taman yang mempunyai segalanya kerana menyangkut sejarah besar sekitar Dayton. Selain daripada NCR, Delco dan satah ketiga adik Wright, anda juga mengetahui mengapa Dayton dipanggil bandar Gem. Ini semata - mata perlu memberikan alasan cukup untuk menyewa kereta di Lapangan Terbang Dayton
  • Institut Seni Dayton: Jika ia mungkin touch down di Dayton airport dan mula tur anda, kemudian anda boleh menyewa kereta dan menuju ke lokasi tarikan ini. Ramai pengunjung dan penduduk tempatan memanggil harta Dayton. Saya percaya anda akan berkata itulah perkara. Memang besar dengan koleksi cantik Asia, Afrika pra Colombia Amerika dan Eropah seni. Karya artis seperti Rembrandt, Monet dan Degas juga terdapat di sini.
  • Warped Wing Brewery: Selepas seharian yang panjang dengan aktiviti, besar bir di bangunan perindustrian ini akan membantu anda berehat. Ianya hanya beberapa minit memandu jauhnya dengan ruang pembungkusan yang cukup bagi kereta sewa pandu sendiri anda. Ia menjadi sangat meriah pada waktu malam dengan beberapa Meja Tamu berkelah dan beberapa permainan.

Destinasi koleksi

Peta:

Nilaian Pelanggan
Kedudukan: (5.0 daripada 5)
Destinasi-destinasi berdekatan
» Huber Heights Ohio (8.4 km)
5908 Executive Blvd, Huber Heights, 45424 1418, Oh, Ohio
» Dayton Ohio (15.0 km)
500 N Main St, Dayton, 45405 4924, Oh, Ohio
» Fairborn Ohio (18.5 km)
125 North Broad Street, Fairborn, 45324 4935, Oh, Ohio
» Kettering (24.6 km)
1900 East Stroop Road, Kettering, 45429, Oh, Ohio
2230 Us Hwy 35, Beavercreek, 45434, Oh, Ohio
» Centerville Ohio (28.5 km)
280 Loop Road, Centerville, 45459 2163, Oh, Ohio
455 Miamisburg centerville Rd, Dayton, 45459 4753, Oh, Ohio
» Greenville Ohio (40.2 km)
5471 S State Route 49, Greenville, 45331 1031, Oh, Ohio
» Middletown (45.9 km)
3552 S Dixie Hwy, Middletown, 45005 5707, Oh, Ohio
Sitemap