MS
Membandingkan dan menempah kereta anda
Lokasi pengambilan
780 North Mcdonnell Rd, San Francisco, 94128, Ca, California (Amerika Syarikat)
Lokasi pemulangan
Di mana anda datang dari?
Umur pemandu
Kenapa carrentalbargains.com?
Perbatuan tanpa had
Termasuk insurans semua standard
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Memecahkan bantuan
Dijamin harga yang hebat

Kereta Sewa San Francisco Lapangan Terbang

Di Amerika Syarikat, anda akan mempunyai pilihan tanpa had untuk mempertimbangkan apabila menyewa kereta terutamanya apabila menggunakan Lapangan Terbang San Francisco. Inilah yang sangat popular dan Lapangan Terbang yang aktif seterusnya menarik sangat banyak syarikat yang menawarkan perkhidmatan Penyewaan Kereta. Mereka akan semua memberitahu anda perkara yang baik hanya untuk mengalahkan persaingan pasaran. Sebuah syarikat yang akan memberitahu anda bagaimana ia adalah murah mengupah kereta mereka dan bagaimana mewah perkhidmatan mereka. Lain - lain akan pergi untuk menunjukkan kepada anda bagaimana syarikat - syarikat lain tidak baik dan akan menawarkan anda Perkhidmatan Penyewaan Kereta yang terbaik.

Kemungkinannya adalah bahawa anda akan jatuh untuk itu. Walau bagaimanapun, tiada satu pun syarikat - syarikat ini akan memberitahu anda beberapa caj tersembunyi yang sangat merbahaya kepada kewangan anda. Mereka cuba sedaya upaya untuk menyembunyikan mereka dan anda hanya akan sedar selepas anda telah diupah kereta. Tidak semua syarikat adalah seperti itu tetapi sangat sedikit. Sebab itu, anda mesti mendapatkan untuk mengetahui caj tersebut sebelum anda menyewa kereta dari mana - mana syarikat yang beroperasi di San Francisco lapangan terbang.

Salah satu caj tersembunyi umum yang anda harus berhati - hati terhadap adalah cukai dan Lapangan Terbang surcaj. Orang - orang ini akan dapat berbeza dari satu negara di Amerika yang lain tetapi syarikat sewa kereta anda mesti memberitahu anda tahu bahawa. Cukai dan surcaj adalah tidak dapat dielakkan maka dapat bertanya tentang perkara itu dalam kes mereka jangan beritahu anda apabila membuat pembayaran.

Memahami caj - caj berkaitan semua

Anda mungkin tanah dalam masaalah besar dengan enforcers undang - undang tempatan sekiranya anda didapati mempunyai bilahnya dielak membayar cukai tersebut. Jadi, Jangan biarkan syarikat sewa kereta yang anda pilih untuk menetapkan anda itu atas nama caj tersembunyi. Insurans adalah namun banyak kawasan yang syarikat - syarikat sewa kereta di lapangan terbang San Francisco mungkin gagal untuk memberikan anda maklumat yang jelas. Sebelum menyewa sebuah kereta, pastikan anda telah melalui polisi - polisi insurans dan jumlah yang anda akan diminta untuk membayar.

Jika anda membenarkan mereka untuk menyembunyikan apa - apa, anda akan mempunyai hanya diri - sendiri untuk menyalahkan sebaik sahaja anda telah mendarat dalam kesusahan mungkin melalui kemalangan atau perlanggaran. Dapat tahu tentang semua caj insurans mereka sebelum membuat keputusan sama ada perlu atau tidak.

Yang sepatutnya untuk membayar petrol sebaik sahaja anda telah diupah kereta di San Francisco lapangan terbang? Anda mungkin akan menjadi satu untuk membayar tetapi sebuah syarikat mungkin mengenakan caj tambahan sesuatu sekiranya kereta dikembalikan tanpa bahan api dalam tangki. Itulah sebabnya kos tersembunyi yang perlu berhati - hati serta penyerahan bayaran, perbatuan, pulangan yang awal dan Pelesenan.

Destinasi koleksi

Peta:

Nilaian Pelanggan
Kedudukan: (4.6 daripada 5)
Destinasi-destinasi berdekatan
340 Ofarrell St, San Francisco, 94102, Ca, California
7600 Earhart Rd, Oakland, 94621 4557, Ca, California
» Redwood City (19.3 km)
345 El Camino Real, Redwood City, 94062 1723, Ca, California
687 Folsom St, San Francisco, 94107 1313, Ca, California
345 El Camino Real, Redwood City, 94062 1723, Ca, California
99 Beech St, Redwood City, 94063, Ca, California
» Hayward California (27.7 km)
27295 Mission Boulevard, Hayward, 94544, Ca, California
» Fremont California (34.3 km)
5307 Central Avenue, Fremont, 94536, Ca, California
» Richmond (36.5 km)
12492 San Pablo Ave, Richmond, 94805 1914, Ca, California
» Pleasanton (44.1 km)
4003 Pimlico Drive, Pleasanton, 94588, Ca, California
Sitemap