MS
Membandingkan dan menempah kereta anda
Lokasi pengambilan
9501 Ditmars Blvd, East Elmhurst, 11369 1227, Ny, New York (Amerika Syarikat)
Lokasi pemulangan
Di mana anda datang dari?
Umur pemandu
Kenapa carrentalbargains.com?
Perbatuan tanpa had
Termasuk insurans semua standard
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Memecahkan bantuan
Dijamin harga yang hebat

Kereta Sewa La Guardia New York Lapangan Terbang

Perkhidmatan penyewaan kereta ada agak popular di kalangan pelancong ke Amerika Syarikat. Terdapat sentiasa Penyewaan gerai di terminal Lapangan Terbang seperti Lapangan Terbang La Guardia dan Pelawat juga mempunyai pilihan untuk sewa terkini dalam talian. Ia sesuai digunakan besi di Amerika Syarikat berbanding menggunakan pengangkutan awam atau teksi terutamanya jika anda melancong di seluruh Syarikat.

Menempah sewa sebelum anda berlepas

Terdapat banyak syarikat - syarikat sewa kereta di Amerika Syarikat. Apabila anda tiba di Lapangan Terbang La Guardia atau mana - mana Lapangan Terbang lain di Amerika Syarikat, anda akan mendapati bahawa setiap Syarikat mempunyai Penyewaan gerai. Anda boleh memilih untuk menggunakan perkhidmatan penyewaan Lapangan Terbang ini, tetapi anda dinasihatkan untuk menempah kereta anda sebelum perjalanan anda untuk mendapatkan kadar termurah.

Sewa buku dalam talian

Sewa terkini dalam talian memberikan anda banyak masa untuk mencari kadar harga istimewa dan pilih kereta yang paling sesuai dengan keperluan anda. Syarikat - syarikat sewa sentiasa menawarkan diskaun semasa Terdapatkah, cuti tempoh dan walaupun hujung minggu kerana mereka cuba untuk memeriahkan perniagaan.

Syarat - syarat Penyewaan Kereta di Amerika Syarikat

Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan besi di Amerika Syarikat anda mesti memenuhi keperluan tertentu. Sebagai permulaan, anda mestilah berumur lebih daripada 21 tahun walaupun sesetengah syarikat mempunyai 25 sebagai keperluan Umur minimum mereka. Jika anda adalah seorang warga asing, anda harus mempunyai pemandu yang Antarabangsa Permit dan lesen memandu yang sah dari negara asal anda.

Kategori kereta yang ditawarkan oleh Syarikat - syarikat sewa

Kereta sewa berada dalam Kumpulan - Kumpulan yang berbeza berdasarkan saiz tubuh dan nilai. Anda akan mendapati kategori kereta ekonomi, kereta kompak dan sederhana, standard dan saiz penuh penerangan berdasarkan saiz kereta setiap. Jenis kereta juga penting kerana terdapat kereta premium, model mewah, kereta 4WD, Van dan bas - bas pun.

Tidak berasa terhad untuk menyewa sebuah kereta terutamanya jika anda melancong semata - mata kerana beberapa syarikat bahkan mana disewakan motosikal. Sesetengah syarikat juga menyewa motorhomes untuk cross country perjalanan dan bot - bot bagi Lawatan memancing. Sentiasa ada sesuatu yang sesuai dengan mana - mana rancangan perjalanan; anda hanya perlu memilih syarikat sewa kereta yang betul.

Pastikan anda cukup menginsuranskan sewa anda

Jika anda melancong ke Amerika Syarikat melalui Lapangan Terbang La Guardia atau mana - mana Lapangan Terbang lain di kami dan anda, ingin menyewa kereta, memastikan bahawa insurans anda tidak terhingga. Ia adalah sentiasa digalakkan untuk mendapatkan insurans dari pembekal insurans pihak ketiga atau pembekal insurans peribadi dan bukannya untuk membeli insurans daripada syarikat sewa. Sewa ada satu cara yang mudah untuk pengangkutan di Amerika Syarikat. Jadi kenapa tidak menempah besi untuk perjalanan anda seterusnya ke Amerika Syarikat semalam!

Destinasi koleksi

Peta:

Nilaian Pelanggan
Kedudukan: (4.5 daripada 5)
Destinasi-destinasi berdekatan
In terminal, East Elmhurst, 11369, Ny, New York
305 E 80th St, New York, 10075 0668, Ny, New York
310 E. 48th St., Manhattan, 10017 1798, Ny, New York
245 East 19th Street, Manhattan, 10003, Ny, New York
385 W 15th Street, Manhattan, 10011, Ny, New York
99 Charles Street, Between Bleeker And Hudson Street, New York, 10014, Ny, New York
» Antarabangsa Jfk (16.4 km)
Building 308 Federal Circle, Jamaica, 11430, Ny, New York
485 Industrial Ave, Teterboro, 07608 1006, Nj, New Jersey
25 Newark Airport Bldg 25, Newark, 07114 3707, Nj, New Jersey
240 Airport Road, Suite 105, White Plains, 10604, Ny, New York
Sitemap