Pretražite, Uporedite i Sačuvajte
Preuzimanje
Povratak
Odakle ti?
Starost vozača
Zašto carrentalbargains.com?
Neograničena kilometara
Kasko osiguranje
Zaštita od učešća trećeg lica
Bez provizije na plaćanje kreditnom karticom
Zaštita od krađe
Nema naknade za prepravke rezervacije
Najbolja cena zagarantovana

Ujedinjeno Kraljevstvo Najam Automobila

Ti mogu se lako prevariti kad u potrazi za vozilom da zaposlim u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kompanije koje nude usluge iznajmljeni auto u Britaniji su dovoljno ugledni i transparentan u svom poslovanju, tako da nemate nikakve brige. Međutim, ne ocekuj da bulji u tebe kad primete da si ti neuka pravu procedure za iznajmljivanje automobila.

Ostanite na oprezu

Dokle god oni ce ti pomoci, zapamtite da su u poslu i će pokušati da iskoristi sve dostupne isušiti novac iz tvog dzepa. Mora da si oprezu stalno i dobro informirani kako bi se tretira kao budala renta u Ujedinjeno Kraljevstvo. Bilo bi najgore iskustvo ikad da kompanija pravi budalu od tebe.

Jedna oblast gde iznajmljeni auto kompanija će pokušati da se zezaju ti je osiguranje. Oni dolaze sa njihovim personalizovane paketa koji su visoko cene, ali ipak da te nezavisni dobavljači koji su jeftiniji. To je unutar tvoje pravo da odbijete bilo kakve ponude za osiguranje od kompanije kada su tražili usluge iznajmljeni auto.

Niko ne treba da osećaš krivom zbog odluke osećaš najbolje odela svoje zadovoljenje potreba. Nema pisana pravila da ne bi trebalo da se tvoje osiguranje pokriva iz kompanije iznajmljeni auto se upustite. Takođe možete odlučiti da ukinemo osiguranje i preuzeti rizik. Pored toga, manje detalje koje mnogi ljudi imaju tendenciju da zanemari nije bilo izlaza vašu pažnju kada unajmiti auto u Ujedinjenom Kraljevstvu.

To su stvari da kompanije da iskoriste i da će te ostaviti u kajanje, kada se dogode. Stavi pitanja sa kompanijom za sve skrivene optužbe koje oni imaju za njihove pakete. Iako je samo nekoliko će biti otvoren na ovome, trebalo bi da Otkuda poslova iznajmljivanje auto koje nude ti se itekako da Imajte na umu da na svoju ruku. Skrivene troškove možete lako te doveo finansijski kada se nalazite u UK turneju.

Inspekciju tvoj auto

Pregleda kola, unajmili ste ranije oduzeti mu je napomenuti da ako postoje bilo kakvu štetu. Uzmi auto koji je u dobrom stanju. Neispravan auto te će biti očigledno dodatne troškove kroz popravke koje imate veze sa. Druga stvar koju treba znati o uključuju gorivo politike, kao i novčane kazne u slučaju kasno povratak auta, ili zloupotreba.

Kupac rejting
Rejting: (4,7, 5)
Sitemap