Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Car Rental Center Av Didier Daurat, Car Rental Center Av Didier Daurat, Nice, 06281 (Frankrike)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring

Leiebil Nice Lufthavn

Når du ankommer Nice flyplass, vil du se det finnes mange Bilutleie tjenesten boder. Leie er en favoritt blant turister på ferie på den franske rivieraen. Det er mye å gjøre og se på Riviera, og det er en favoritt reisemål for jetsettere og kjendiser.

Nyt ferien med utleie

Bilutleie komme her fordi de tillater bevegelsesfrihet. Å komme seg rundt med bil er relativt lett på den franske rivieraen, og det er mange ting å se og oppleve her. Bruke drosjer er utelukket fordi det kan være ganske dyrt. Det er også vanskelig å justere drosjer til en tidsplan under en ferie. Det er alltid kjedelig vente for drosjer plukker deg og tar deg dit du vil gå. Helligdager er ment for å være spontane og morsomme. Bruker en leie fra tidspunktet du ankommer Nice flyplass til tiden du gå tilbake til hjemlandet vil gjøre ferien enkelt og morsomt.

Bruk eksotiske hytteutleie under spesielle anledninger

Bortsett fra vanlige leie tjenester, kan du også velge eksotiske bilutleie. Den franske Riviera er et sted med rike og berømte. Du vil finne mange kjendiser på The Riviera spesielt under Cannes - festivalen. Mange byråer i slike tider leier ut luksusbiler. Disse utleie kan du leie high - end biler som limousiner, Mercedes og Bentleys for bruk i ferien. Disse tjenestene kan også komme til nytte for en spesiell anledning. Hvis du flyr til The Riviera via Nice flyplass for filmfestival, gjøre en luksuriøs leie ditt besøk enda mer spesielt.

Transport til flyplassen

Du kan også bruke Bilutleie fra Nice flyplass for flyplassen. Du trenger ikke å bruke drosje for å komme fra flyplassen til hotellet; Du kan bruke tjenester for dette formålet. Drosjer er ikke pålitelig, og det er viktig å vite at en bil vil vente på deg uansett når du kommer til flyplassen. flyplass transfer tjenester vil forsikre deg om transport til og fra flyplassen i ferien.

Ting å gjøre på den franske rivieraen

Det mange ting du kan gjøre i Riviera med bilutleie fra Nice flyplass. Besøk Promenade de Anglais en av de mest berømte gatene i Nice. Du kan også kjøre til badebyen Saint - Tropez å tilbringe litt tid på stranden. Andre berømte stedet å tilbringe tid på stranden er på de mange strendene ligger i Cannes. Hvis du elsker jet - set livsstil, deretter hodet til Monaco for gøy som du blander seg med de rike og berømte. Når du bruker tjenester, vil du nyte din ferie på den franske rivieraen mye.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,6 av 5)
Nærliggende steder
3 Avenue Gustave V, Hotel Le Méridien, 06000
» Nice (5,7 km)
3 Avenue Gustave V, Hotel Le Méridien, 06000
» Jernbanestasjon (6,1 km)
06000
Gare Sncf, Antibes, 06600
» Antibes (11,6 km)
Antibes, 06300
Gare Sncf Monte carlo, Monaco, 98000
Gare Sncf, Cannes, 06400
» Monaco (19,8 km)
9 Ave Dostende, Monaco, 98000
» Cannes (20,8 km)
Cannes, 06400
Gare Sncf, Menton, 06500
Sitemap