Pretražite, Uporedite i Sačuvajte
Preuzimanje
Chios Airport, Airport Desk At Arrivals Hall, Chios, 82100 (Grčka)
Povratak
Odakle ti?
Starost vozača
Zašto carrentalbargains.com?
Neograničena kilometara
Kasko osiguranje
Zaštita od učešća trećeg lica
Bez provizije na plaćanje kreditnom karticom
Zaštita od krađe
Nema naknade za prepravke rezervacije
Najbolja cena zagarantovana

Chios Aerodrom Najam Automobila

Chios aerodrom pozdravlja sve putnike sa svoje velike lokacije oko njega, a ti da uћivamo u odmoru odmah nakon sletanja. Otok je poznat zbog svog strateškog položaja na Mediteranu, što ga čini usputna savršen za ljude na konferencijama, kratak odmor ili jednostavno vikendom. Firme za iznajmljivanje kola imaju određena sledeće lokacije za klijente koji samo žele da na kratak trenutak - a na ostrvu po dolasku na aerodromu Chios, pre nego što su nastavi na njihova odredišta.

Lada Riva Chios

Široka sorti plaže za posetioce lako su dostupni iz Chios aerodrom. Unajmite auto i pristupe peščane plaže Karfas na južnoj strani. Ovi imaju mnoge usluge kao što su vodene sportove, restorane, planinarenje, izlete i sunčanje. Druge plaže uključuju Daskalopeta plaža, Southeast, i Emborios plaže. Na Emborios plaži, posetioci mogu da uživaju crni plaža, koja se izdvaja od drugih bele.

Priroda parkova i rezerve

Za ljubitelje prirode, voli da se nekoga od nas mrtvog, Vroulidia i Emporios im dati priliku da biste dobili savršen raj i vremena da otkopamo njihove umove iz dnevne rutine. Flore i faune je mediteranska endemskih i ljudi moraju da putuju do kraja u Grčkoj da ih vidim. Možda ćete morati vodič ili auto opremljen GPS sistem, ako ćete voziti duboko u ove atrakcije. Dobiti najbolji iznajmljeni auto na aerodromu Chios.

Istorijske lokacije

  • Nea Moni manastir -u ovom manastiru je osnovan u XI veka u eri vizantijskih. Iznajmljivanje auta vozači voditi klijente ovo mesto jer je svetske kulturne baštine sa mnogim hrišćanskih spomenika drevne mozaici i makedonske renesanse artefakte. Manastir pomaže jedne istorije povratimo od već u VIII veku, posebno za Grka, koja je obdarena super mitologije.
  • U severoistočnom delu Grčke zamak -većina rent - a - car kompanija u Chios će preporučiti severoistočnom delu Grčke dvorac, što je i citadela iz srednjevekovne ere. Dvorac je osnovan u desetom veku i govori mnogo o ostrvu i velikih ratova koji su se borili na Mediteranu. Utvrđenje svojih zidina je za zaštitu od mornarice napada i opsade. Mada ima originalnu primamljivost prošlosti, to je prošao kroz velike konverzije tokom Otomanske vladavine kada su ga koristile kao džamija i kasnije crkvu Agios Georgios nakon 1881.
  • Muzej vizantijski severoistočnom delu Grčke- privesti kraju istoriji ovog ostrva, severoistočnom delu Grčke vizantijskog muzeja i arheološkog muzeja u severoistočnom delu Grčke pružaju široku lepezu umetnosti koja se prostire vekovima. Evo, jedan možete demistifikujemo sve što je rečeno o Chios i grčki. Iznajmiti auto i posetite atrakcija lokacije sa lakoćom.

Preuzimanje

Mapa:

Kupac rejting
Rejting: (4,0, 5)
Obližnje Destinacije
» Chios (2,3 km)
Chios Dt, Chios, 82100
Chios Karfas Meet&greet Station, Union Avenue, Karfas
16 Leoforos Aigaiou Str, Chios, 82100
No 40 Cesme, Izmir, 35210
Sitemap